Blog

3 redenen waarom reservetelefoon een goed idee is

De meeste mensen zijn verslaafd aan hun Smartphone en zijn er eigenlijk teveel mee bezig. Ze nemen hem overal mee naartoe en gebruiken hem vaak. In sommige gevallen stoort hun omgeving zich er flink aan en ook de persoon zelf weet dat die eigenlijk zou moeten minderen. Je zou daarom denken dat ze aan een telefoon meer dan voldoende hebben.

Toch raden we sommige mensen aan om een extra Smartphone te nemen. Of nou ja, het mag natuurlijk ook gewoon een oude zijn. Zolang hij maar als zogenaamde ‘’reservetelefoon’’ te gebruiken is.

In dit artikel zullen we uitleggen wie een reservetelefoon kan gebruiken en waarom.

  1. Mensen in de bouw

Als je een baan hebt in de bouw, dan is hard werken jou niet onbekend. Je bent de gehele dag door aan het lopen en sjouwen. Ook werk je soms water of andere vloeistoffen. Dit zijn niet de juiste omstandigheden om een kostbare Smartphone bij je te hebben.

De kans is echter groot dat je toch bereikbaar moet zijn voor bijvoorbeeld klanten of collega’s. Of wat dacht je van de momenten waarop je even tussendoor naar huis wilt bellen? Het bijdragen van een telefoon is bijna onmisbaar. Toch wil je waarschijnlijk niet dat je luxe toestel vies wordt of beschadigd raakt.

Een aparte telefoon voor op het werk zou daarom een uitkomst zijn. Bij voorkeur een oud toestel dat je nog hebt liggen. Koop hiervoor een aparte simkaart en je zult ook tijdens je werk bereikbaar zijn. Dit zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken dat je dure Smartphone kapot zal gaan.

Er zijn trouwens ook speciale telefoons die wat meer bestand zijn tegen stoten en viezigheid (info overr deze bouwtelefoons)

  1. Mensen die van festivals houden

Het bezoeken van festivals is een leuke maar ook afwisselende hobby. Naast de vele artiesten kun je vaak ook genieten van drank, eten en gezelligheid. Wel is het belangrijk dat je in contact kunt blijven met je vrienden. Met al die mensen is de kans nou eenmaal groot dat je ze kwijtraakt.

Dit is de reden dat het hebben van een mobiele telefoon eigenlijk onmisbaar is als op een festival staat. Er kleven echter wel wat nadelen aan het meenemen van een Smartphone. Zo is de kans aanwezig dat je hem kwijtraakt, wat erg zonde is. Niet alleen van je dure toestel, maar ook van alle bestanden die erop staan.

Daarnaast kan hij ook nat worden van de regen of het vele bier dat bij bepaalde artiesten door de lucht vliegt. Hierdoor kan de telefoon waterschade oplopen (link waterschade artikel) Ook zijn er helaas vaak enkele mensen op het festival die je telefoon proberen te stelen. Vandaar dat het bijhebben van een mobiele telefoon misschien toch niet zo verstandig klinkt.

Een oplossing is echter het meenemen van een reserve telefoon. Ook hier weer is het aan te raden om een oude simkaart aan te schaffen en deze in een (bij voorkeur oud) toestel te installeren. Zorg er natuurlijk wel voor dat je vrienden hiervan ook op de hoogte zijn en het bijbehorende nummer in hun telefoon opgeslagen hebben.

  1. Mensen die veel reizen

Ook op reis is het fijn om een telefoon bij te hebben waarmee je in geval van nood mensen zou kunnen bereiken. De kans dat je hem kwijtraakt is wederom aanwezig. Vooral als ze je steeds van de ene naar de andere plek reist. Je moet er telkens aan denken dat je telefoon wel in de koffer zit.

Het is daarom verstandig om een oude telefoon te gebruiken op vakantie. Of misschien zelfs wel twee. Dit zorgt ervoor dat je bereikbaar blijft, maar minder risico loopt je dure toestel ergens te vergeten. Een bijkomend voordeel is dat je meteen gebruikt kunt maken van een ander nummer, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je voor bepaalde mensen niet te bereiken bent. Ideaal om ongestoord van je vakantie te kunnen genieten.

  1. Mensen die werk en privé gescheiden willen houden

Appen op het werk wordt vaak niet gewaardeerd door de werkgever. Ook het personeel zelf irriteert zich soms aan een college die steeds met zijn of haar telefoon speelt. Het zou daarom bijna een goed idee zijn om werknemers te verbieden hun Smartphone mee te nemen.

Toch willen mensen ook op het werk bereikbaar zijn. Daar komt bij dat een telefoon soms noodzakelijk is om het werk goed tot uitvoering te kunnen brengen. Bijvoorbeeld als je met klanten moet bellen of snel even met een collega moet overleggen.

Daarom zou het ook in dit geval een optie zijn om een aparte telefoon te gebruiken. De ideale manier om werk en privé gescheiden te kunnen houden. In principe hebben sommige mensen al een telefoon van de zaak welke alleen onder werktijden gebruikt word. Mocht jij niet die luxe hebben, overweeg dan een reservetelefoon.

Tips voor een reservetelefoon

Voordat je gaat zoeken voor een mogelijk reservetoestel, hierbij eerst wat tips.

  • Gebruik een oud toestel, bij voorkeur van jezelf
  • Koop een aparte simkaart
  • Download zo min mogelijk apps
  • Denk na over wie je welk nummer geeft
  • Probeer je ‘’hoofdtelefoon’’ thuis te laten

Waar koop je een reserve telefoon?

Je vraagt je nu misschien af waar je die tweede telefoon vandaan moet halen? Je kunt natuurlijk wel een nieuwe bestellen via internet, maar dat kost vaak een hoop geld. Bovendien is het ook een beetje overdreven om een nieuwe toestel als reserve te gebruiken.s

Een andere optie is tweedehands, maar dan weet je niet wat er allemaal wel niet mis mee is. Het beste kun je daarom gewoon een oude telefoon gebruiken. De kans is echter wel aanwezig dat die oude telefoon kapot is. Gelukkig zijn er genoeg reparateurs die er nog wel wat van kunnen maken. Dit is vaak een stuk goedkoper dan een nieuw toestel te bestellen.

Wij van Smartphonekoning zijn altijd bereid om je oude smartphone vrijblijvend te onderzoeken en indien nodig te repareren. We vertellen je wat de kosten zullen gaan zijn, waarna je zelf een afweging mag gaan maken.

 

Belangrijke mededeling beperkte opening

Beste klant,

Vanwege verlof van de eigenaar zijn wij t/m 3 april beperkt geopend. Dit betekend voor u dat wij alleen geopend zijn voor scherm- en batterij reparaties aan iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, 6plus, 6s plus telefoons. Voor alle andere reparaties kunt u vanaf 3 april weer bij ons terecht. Wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u dit online doen via ons boekingsysteem. Voor vragen en aanmelding van garantiegevallen kunt u een email sturen naar [email protected]

Reparaties aan een iPhone

Iphone reparatie Maastricht

De iPhone van Apple is een populaire smartphone, met name onder jongeren. Met deze telefoon is het mogelijk om te bellen, mailen, sms’en, foto’s en video’s te maken, muziek luisteren en nog veel meer. Het eerste model verscheen in 2007. De iPhone maakt, net zoals de iPad en Ipod Touch, gebruik van het besturingssysteem iOS.

Ondanks de goede kwaliteit zijn er verschillende dingen die kapot kunnen gaan het toestel. Dit kan niet alleen het gebruiksgemak verminderen, maar er ook voor zorgen dat de telefoon in zijn geheel niet meer werkt. Daar zit u als gebruiker uiteraard niet op te wachten.

Gelukkig is Iphone Dokter Maastricht gespecialiseerd in iPhone reparaties. Ons personeel is zeer bekend met Apple dus weet precies hoe de apparaten in elkaar zitten. U toestel is bij ons dus zeker in goede handen.

Deze meeste reparaties worden uitgevoerd terwijl u wacht. Dit zorgt ervoor dat u niet zonder Smartphone hoeft te zitten.

Bent u benieuwd wat voor reparaties wij uitvoeren? We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

Scherm Reparatie

iPhone gevallen? Het komt helaas weleens voor dat een toestel valt of ergens tegenaan stoot. Hierdoor kan het scherm beschadigen. In veel gevallen zit er dan een barst of scheur in. Alhoewel sommige mensen de telefoon dan nog steeds blijven gebruiken is het natuurlijk niet mooi en is de kans aanwezig dat de het toestel nog verder kapot zal gaan.

Gelukkig kunnen wij het scherm makkelijk vervangen. Hiervoor gebruiken wij een origineel scherm van Apple. Deze schermreparatie duurt ongeveer een half uur dus de klant kan terplekke wachten totdat het scherm gerepareerd is.

Batterij Reparatie

Het komt weleens voor dat de batterij van een iPhone kuren heeft. Meestal is het zo dat deze dan snel leeg is. Ook kan het voorkomen dat hij uitvalt of gewoon helemaal niks meer doet. Dit is natuurlijk erg storend.

Mocht een klant dit vermoeden, dan kan deze bij ons terecht voor een accu reparatie. Als eerste onderzoeken wij de batterij. Als deze defect blijkt te zijn, plaatsen we een nieuwe. Het probleem kan overigens ook bij de lightning connector liggen.

Lightning Connector Reparatie

De Lightning Connector is de opening waaraan de oplader gekoppeld moet worden. Als deze niet goed meer functioneert, dan kan dat allerlei problemen geven. De stekker past is dan namelijk niet goed in.

Meestal is het zo dat de telefoon dan niet of nauwelijks meer oplaad. In andere gevallen moet de stekker er op een bepaalde manier in worden gestoken voordat deze weer wat doet. Dit is echter niet erg praktisch voor de gebruiker.

Gelukkig kunnen wij ook dit repareren. Deze reparatie hiervan duurt ongeveer 30 minuten.

Back Camera Reparatie

Veel mensen gebruiken hun iPhone om te fotograferen. Het is daarom belangrijk dat de camerafunctie goed werkt. Dit is helaas niet altijd het geval. De symptomen hiervan zijn vlekken bij het fotograferen, of zelfs een zwart beeld. Dit kan liggen aan stof, maar het is ook mogelijk dat de lens is beschadigd. Tevens kan het ook voorkomen dat de camera niet meer scherp stelt.

Wat er ook aan de hand is met een iPhone camera, het is meestal binnen 30 minuten te vervangen.

Power Button Reparatie

Het komt vaak voor dat de power button, ook wel het aan-knopje, niet meer werkt. Dit is natuurlijk zeer storend, omdat de telefoon dan vaak niet eens meer is aan te zetten.

Gelukkig kunnen we dit makkelijk voor u repareren. Bij deze reparaties herstellen we indien nodig ook andere kapotte buttons.

Vochtschade onderzoek

Het komt weleens voor dat een iPhone in het water valt of op een andere manier nat wordt. Dit zorgt vaak voor flinke schade aan het toestel.

Daarom is het belangrijk dat wanneer dit gebeurt is, het toestel snel bij ons langsgebracht wordt. Wij drogen de telefoon en kijken dan welke onderdelen vervangen moeten worden.

Het waterschade onderzoek is echter wel een van de meest gecompliceerde reparaties die wij aanbieden. Dit omdat het vooraf lastig in te schatten is wat er kapot is aan het toestel. Ook over de kosten kunnen we vooraf niet veel zeggen.

Als u wilt weten wat u voor maatregelen u zelf kunt treffen als uw telefoon nat is geworden, bekijk dan deze link.

Home Button Reparatie

De zogeheten ‘’home button’’ van de Iphone wordt vaak gebruikt. De kans is daarom redelijk groot dat deze een keer kapot zal gaan. Meestal is het zo dat de button nog wel klikt, maar pas laat reageert.

De probleem is vaak op te lossen door het vervangen van de button en de flex kabel. Dit defect is vaak alleen van toepassing op de iPhone 4.

Reparatie Antenne & Speaker

Het kan voorkomen dat de luidspreker van een toestel niet meer werkt. Dit zorgt ervoor dat de telefoon geen meer produceert. Of enkel geluid van slechte kwaliteit.

Dit kan opgelost worden door middel van een nieuwe antenne. Het plaatsen hiervan duurt ongeveer 20 minuten.

Softwarematige Reparatie of jailbreaken

Het kan echter ook voorkomen dat de iPhone softwarematig niet meer werkt. Dit betekent dat er wat mis is met het computersysteem dat in de telefoon zit. Ook dit kunnen wij onderzoeken en verhelpen. Wel vragen we de klant of deze een back-up maakt van de belangrijke gegevens voordat wij er mee aan de slag gaan.

Wat wij ook doen is het ‘’jailbreaken’’ van toestellen. Dit houd in dat we het systeem van Apple ‘’hacken’’, zodat we voorbij de beveiliging kunnen komen. Hiermee krijgt de gebruiker meer mogelijkheden en kan ook apps installeren die Apple zelf niet heeft goedgekeurd.

Alhoewel Apple zelf natuurlijk geen voorstander is van het ‘’jailbreaken’’ is het niet illegaal en kan het altijd weer ongedaan gemaakt worden.

Meerdere reparaties op 1 toestel?

Het is natuurlijk ook mogelijk dat er meerdere dingen tegelijkertijd defect zijn aan een toestel. In dat geval bieden wij een combinatiekorting aan. Deze kan oplopen tot wel 50%.

Dit was een overzicht van de iPhone reparaties die wij uitvoeren. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met ons.

iPhone Dokter Maastricht

iPhone dokter Maastricht

Is uw mobiele telefoon kapot gegaan en vindt u het te duur om een nieuwe aan te schaffen? Geen zorgen, er is bijna altijd wel een oplossing voor dit type problemen. Neem maar eens een kijkje bij de iPhone dokter in Maastricht. Ondanks de naam dat ons bedrijf heeft, kun je bij ons ook terecht voor andere merken en andere apparaten. Naast ervaring met verschillende merken telefoons hebben wij ook de nodige ervaring met laptops en tablets.

Klaar terwijl u wacht

Over het algemeen hebben wij alle benodigde producten in huis voor zowel iPhone als Samsung telefoons. Dit betekend dat wij uw telefoon direct kunnen maken en u in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten staat met een goed werkende telefoon. Tevens kunt u er voor kiezen om mee te kijken als de iPhone dokter uw mobiele apparaat repareert.

Service

Wij staan bekend om onze kennis met betrekking tot iPhones en andere smartphones alsmede andere artikelen. In veel gevallen kunnen wij u helpen en is de oplossing altijd nabij. Wanneer wij u onverhoopt niet kunnen helpen hoeft u uiteraard ook niets te betalen. Wij berekenen namelijk geen onderzoekkosten. Daarnaast zullen wij u een advies geven wat u het beste kunt doen als wij u niet meer verder kunnen helpen met de reparatie van uw toestel. Verder geven wij u ook altijd 3 maanden garantie op onze reparatie.

Aankoop van artikelen

Naast het feit dat de iPhone dokter in Maastricht gespecialiseerd is in het repareren van verschillende toestellen is het bij ons ook mogelijk om producten aan te schaffen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van beltegoed, het afsluiten van een abonnement en het aanschaffen van een telefoonverzekering. Verder kunt u bij ons ook terecht voor originele en officiële accessoires, hoesjes en uiteraard ook voor screen protectors.

Locatie

De iPhone dokter van Maastricht is gesitueerd aan het Cannerplein in Maastricht net buiten het stadscentrum. Het pand sluit goed aan bij het imago dat het bedrijf wil uit stralen en is ruim ingedeeld.

Onderdelen

De onderdelen die wij hebben en gebruiken komen over het algemeen rechtstreeks vanaf de fabriek. Zo kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw telefoon gerepareerd wordt met goede kwaliteit onderdelen.

Verzekering

Wat veel mensen niet weten is dat een telefoon of andere device vaak verzekerd is. In veel gevallen hoef je hier namelijk geen aparte verzekering voor te hebben. Om dit toch zeker te weten is het verstandig om even contact op te nemen met uw verzekeraar, zij kunnen u vaak meer informatie geven met betrekking tot deze vraag.
Wanneer uw smartphone of tablet kapot wordt reparatie namelijk meestal gedekt door de inboedelverzekering. Wanneer iemand anders de schade aan uw telefoon veroorzaakt valt dit onder de aansprakelijkheidsverzekering, en stel dat er iets op reis gebeurt dan kunt u een beroep doen op uw reisverzekering.
Omdat een reparatie in sommige gevallen vrij prijzig kan zijn zorgen wij ervoor dat u een officiële factuur van iPhone dokter Maastricht meekrijgt zodat u de schade eventueel kunt verhalen op uw verzekering, in de meeste gevallen ontvangt u het gehele bedrag van de reparatie van uw verzekeraar.

Scherpe tarieven

iPhone dokter Maastricht staat bekend om haar enorm scherpe tarieven. Zo wordt de batterij van uw iPhone 6 al vervangen voor slechts €49,-. Deze scherpe prijzen zorgen ervoor dat u niet meteen een nieuw toestel hoeft aan te schaffen, maar nog prima een poos door kunt met uw huidige toestel.

Onze kennis

Wij werken, zoals hierboven al vermeld, niet alleen met iPhones maar ook met tal van andere producten. Zo kunt u bij ons terecht voor bijna elk type smartphone. Daarnaast hebben wij ook kennis van tablets van verschillende merken. Ook voor een reparatie of upgrade van uw MacBook of laptop kunt u bij ons terecht. Zo vervangen wij voor u een complete harde schijf of plaatsen wij een nieuw toetsenbord in uw laptop.
Kortom: Bij ons kunt u voor veel verschillende problemen en oplossingen terecht, en wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Afspraak

Het is mogelijk om bij de iPhone dokter een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat u aan de beurt bent wanneer u binnen wandelt. Tevens is het mogelijk om gewoon even binnen te wandelen in het pand en dan wordt u uiteraard ook zo snel mogelijk geholpen.

Garantie na reparatie

Wij garanderen u dat uw apparaten na reparatie weer werken zoals ze zouden moeten werken. Wanneer er zich toch eventuele problemen voordoen kunt u binnen 3 maanden weer terugkomen bij iPhone dokter in Maastricht. Wij zullen dan kosteloos het probleem nogmaals proberen te verhelpen.

Extra informatie

Tevens vindt u op de site van iPhone dokter Maastricht (www.iphonedoktermaastricht.nl) een blog met heel veel extra informatie rondom de verschillende apparaten die gerepareerd worden door ons. Hier vindt u onder andere informatie over nieuwe artikelen maar ook over eventuele complicaties die zich na een reparatie kunnen voordoen.

Zakelijk

Ook voor de zakelijke klant bieden wij verschillende mogelijkheden. In deze snelle wereld waarin het gebruik van mobiele apparaten steeds belangrijker wordt is het namelijk niet fijn om lang te moeten wachten op een reparatie van een toestel. Tevens is er de mogelijkheid voor de zakelijke klant om te kiezen voor reparatie op locatie. Wij komen naar u toe en repareren uw toestel ter plekke.

Een onbruikbare iPhone door code 53 na reparatie – Een misleidend bericht

iphone scherm reparatieHet is uitgebreid in het nieuws geweest. Na reparatie bleken sommige iPhones onbruikbaar te zijn geworden. Dit zou uitsluitend gelden voor iPhones die niet gerepareerd waren door Apple zelf. Volgens Apple zit er dan maar één ding op: een nieuwe iPhone aanschaffen. Klopt dit verhaal wel? Volgens ons niet. Na meer dan 300 iPhone 6 reparaties hebben wij nog nooit een code 53 gehad. Wij geven zelfs garantie op code 53 voor elke iPhone 6 reparatie die door ons uitgevoerd word. Krijgt u code 53 na een reparatie? dan krijgt u van ons een gloednieuwe iPhone.

 

Even een korte uitleg

Het is natuurlijk een prachtige functionaliteit die Apple aan zijn iPhone 6 en 6S heeft meegegeven. Touch-ID, waarbij jij je vingerafdruk via de home button laat opslaan, maakt jouw toestel pas écht persoonlijk. Je kunt er online je aankopen mee doen en mocht je je toestel kwijtraken, je gegevens blijven onaantastbaar, aangezien een vingerafdruk nou eenmaal uniek is. Wordt je vingerafdruk niet herkend, dan zal je iPhone ontoegankelijk zijn.

Error code 53 iPhone 6 – de probleemstelling

Een aantal gebruikers meldde dat hun iPhone 6 of 6S onbruikbaar was geworden en een ‘error code 53’ gaf. Via officiële kanalen gaf Apple toe dat dit inderdaad een probleem is en dat er maar één oplossing mogelijk is: een nieuwe iPhone aanschaffen. De reden voor deze error code 53 iPhone 6 zou liggen aan het feit dat sommige onbevoegde en incapabele reparateurs de home button met touch id functie mee hadden vervangen. Normaliter word deze nooit mee vervangen en zal deze error dan ook niet voorkomen.

Hoe mag je de mededelingen van Apple karakteriseren?

Reparaties via de officiële Apple-stores vallen vaak duurder uit dan reparaties via onafhankelijke reparateurs. Bovendien zijn er een aantal landen waar geen officiële Apple-stores bestaan en een consument dus wel aangewezen is op een niet-officiële reparatieservice. Het lijkt er op  dat deze mededelingen Apple goed uitkomen, aangezien ongeautoriseerde reparateurs al langer een doorn in het oog van apple zijn.

Niet-officiële reparaties zonder error code 53 iPhone 6 – kan dit wel?

De niet-officiële reparateur die weet wat hij doet, kent dit probleem al langer. Wanneer hij in het reparatieproces de home button overzet, zal er geen code 53 error voorkomen. Sterker nog, wij geven garantie dat deze code niet zal voorkomen.  De mededeling in de media kan dan ook als misleidend worden gezien.

Nieuwe Promotiefilm iPhone Dokter Maastricht

De nieuwe Apple Watch

De iWatch heet Apple Watch

Na veel speculeren en lang wachten is hij dan eindelijk op komst en officieel aangekondigd door Apple, de iWatch. Zowel de naam, die gewoon Apple Watch blijkt te zijn, als het ontwerp zijn minder spectaculair dan sommigen hadden verwacht. Wat betreft het ontwerp: dat is niet sensationeel maar wel heel mooi. Zoals altijd heeft het design een hoofdrol bij Apple en is het horloge ook voor wie niet zozeer in de technologische kant geinteresseerd is, esthetisch zeer de moeite waard.

Omdat smaken nu eenmaal verschillen zijn er drie modellen: één van roestvrij staal, één van kunststof en een chic exemplaar met goud.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

Functionele hoogstandjes
Ook functioneel is de Apple Watch alles wat je ervan mag verwachten. De besturing van deze computer voor om de pols, want dat is wat de Apple Watch natuurlijk is, gebeurt behoorlijk intuitief. Dit is o.a. te danken aan een knop, die doet denken aan de ouderwetse opwindknop van een horloge, met de naam ‘digital crown’. Er is weliswaar een touch screen maar veel kan met het wieltje bestuurd worden en dat werkt heel gemakkelijk en vanzelfsprekend.

De plaatsing van de icoontjes is ook een hoogstandje. Het middelste icoontje is steeds groot te zien, terwijl de omliggende icoontjes steeds kleiner worden. Zo passen er veel icoontjes op het toch kleine schermpje.

Leuke functies
De Apple Watch zit vol leuke functies, van het sturen van je hartslag naar een ander en het versturen van tekeningetjes tot het voeren van een telefoongesprek (waarvoor je overigens wel je iPhone nodig hebt). In hoeverre alle grappen ook nuttig zijn in de praktijk zal de tijd leren maar er valt in elk geval een heleboel te spelen.

Veel signalen gaan niet middels geluid maar met een verfijnde vorm van de trilstand, Haptic Feedback genaamd en ook het gebruik van emoticons krijgt een nieuwe dimensie.

iWatch reparatie
Voor iWatch reparatie of eigenlijk dus Apple Watch-reparatie zijn specialisten nodig, zoals dit ook geldt voor andere Apple apparatuur. In de praktijk zal het niet vaak nodig zijn en zal omruilen waarschijnlijk de beste optie zijn. Of de Apple Watch storingsgevoelig is zal nog moeten blijken.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

De Nokia Lumia 930 is uit!

Artikel over de Nokia Lumia 930
De Nokia Lumia 930 onderscheidt zich met de 20 megapixel camera waar zeer scherpe foto’s mee worden genomen. De smartphone heeft een mooi formaat en ligt lekker in de hand. Daarnaast beschikt de Nokia Lumia 930 over Windows 8.1. Zoals u misschien al op uw laptop ervaart, maakt Windows 8.1 gebruik van Live Tiles die u op de hoogte houden van wat er afspeelt op sociale netwerksites en in het nieuws. De achtergronden zijn aan te passen naar uw eigen smaak.

Het is een sterke telefoon, echter wanneer hij kapot is gegaan, kunt u bij ons terecht voor een Nokia Lumia 930 reparatie. Door onze Nokia Lumia 930 reparatie hoeft u uw telefoon niet lang te missen en kunt u er snel weer mee aan de slag.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

Features van de Nokia Lumia 930
De Nokia Lumia 930 beschikt niet alleen over een 20 megapixel camera, maar heeft ook vier directionale microfoons met surround-sound waardoor u optimale video’s kunt maken. De video’s zullen hierdoor levensecht lijken. De foto’s en video’s zijn eenvoudig op Facebook en Instagram te plaatsen, waardoor u uw creaties met de hele wereld kunt delen.Met een breedte van 71 mm, dikte van 9,8 mm en lengte van 137 mm is het formaat van het toestel erg fijn in gebruik. De telefoon past goed in uw zak en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De Nokia Lumia 390 heeft een krachtige 2,2 GHz Snapdragon 800-processor en een 5” Full HD-scherm, dat zeer goed leesbaar is in de zon. De accu van de telefoon gaat lang mee, u heeft ongeveer 18 uur maximale 3G-spreektijd en 75 uur maximale muziekafspeeltijd. Met de Nokia Lumia 930 hoeft u zich nooit te vervelen.Klik hier voor onze Reparatie tarieven
Laat uw Nokia Lumia 930 bij ons repareren
Telefoons zijn tegenwoordig erg belangrijk, ze worden niet alleen meer voor het contacteren van mensen gebruikt, maar ook bijvoorbeeld voor het bijhouden van afspraken. Wanneer een telefoon kapot gaat, kan dat veel complicaties met zich meebrengen. Wij zorgen er daarom voor dat u uw telefoon niet lang hoeft te missen tijdens een reparatiebeurt. Wij bieden een Nokia Lumia 930 reparatie aan met een uitstekende service. Het is niet langer meer nodig om een nieuwe telefoon aan te schaffen, wij zullen zorgen voor uw Nokia Lumia 930 reparatie.

+Alain A

iPhone 6 scherm vervangen

iPhone 6 scherm vervangen

Is uw iPhone 6 kapot? Glas kapot gevallen? Wij kunnen voor u verschillende reparaties uitvoeren aan uw iPhone 6. Wanneer uw scherm gevallen is kunnen wij uw scherm vervangen. Daarnaast word meteen uw glas vernieuwd.

U heeft de keuze uit kopie of originele schermen. De originele scherm hebben over het algemeen wat beter kwaliteit glasplaten, kleuren en afwerking. In onze winkel zullen wij u kunnen adviseren in de beste keuze.

De duur van de reparatie is ongeveer tussen de 15 en 30 minuten. Wij voeren de reparatie zo deskundig mogelijk uit.

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Meer dan 500 onafhankelijke beoordelingen

 Voor de deur parkeren

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

 Meer dan 8000 tevreden klanten

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

 

Geruchten over de nieuwe iPhone 6.
In het najaar van 2014 wordt de iPhone 6 verwacht. Dit wordt het nieuwste model van Apple. Er worden twee uitvoeringen uitgebracht. Dit zijn een 4,7-inch iPhone en een 5,5 -inch iPhone.De 4,7-inch wordt waarschijnlijk in september uitgebracht en de 5,5 -inch een aantal maanden later. De huidige modellen zijn uitgevoerd met een 4,3 –inch scherm. Het scherm van de nieuwe iPhone zal dus een stuk groter worden. Daarnaast zal de iPhone net zo dun worden als de iPod Touch. Voor een iPhone 6 reparatie moeten er dus grotere en dunnere schermen beschikbaar zijn.

Scherm van saffierglas
Al maandenlang doen er geruchten de ronde dat Apple voor de iPhone 6 een scherm van saffier glas gaat gebruiken. De huidige iPhones bevatten een scherm van gorilla glas. Glas van Saffier is veel sterker en biedt meer mogelijkheden. Apple schijnt zelfs plannen te hebben om zonnecellen onder het scherm te verwerken. Hierdoor heb je geen stopcontact meer nodig om je iPhone op te laden. Dankzij het sterke glas van Saffier zal een schermbeschadiging minder vaak voorkomen. Toch blijft het scherm altijd een zeer kwetsbaar onderdeel van je telefoon. Deze kan dus altijd een keer kapot gaan. Als dit gebeurt dan kunt u uw iPhone 6 bij ons laten maken

*update. Er zal geen saffierglas in de iphone 6 zitten, het is dus nog steeds grote kans dat er een iPhone 6 scherm vervanging nodig zal zijn in de toekomst.

Sterk verbeterde features
Niet alleen het uiterlijk van de iPhone verandert, maar ook de features zullen sterk verbeteren. Zo zal de processor sterk verbeterd worden. Naar verwachting krijgt de toekomstige iPhone een A8-processor met 1GB werkgeheugen. Dit is de opvolger van de A7 in de iPhone 5S. Verder zou Apple van plan zijn om een 10-megapixel camera met een dunnere lensfilter aan de nieuwste iPhone toe te voegen. Deze camera is gevoeliger voor licht. Ook al zullen er wat specificaties aan de iPhone veranderen, toch heeft dit nog geen gevolgen voor de reparatie. een iPhone 6 scherm vervanging kan gewoon worden uitgevoerd.

iOs8
Bij elke nieuwe iPhone wordt er een verbeterde versie van iOs uitgebracht. In de iPhone 6 wordt iOS 8 verwacht. Dit heeft Apple al aangekondigd. De iOS 8 versie zal tal van nieuwe functies bevatten. Het wordt opener. Alles zal beter samenwerken met de nieuwe versie van OS X. Zo krijgen ontwikkelaars toegang tot de Touch ID-sensor. Ze kunnen dan widgets en interactieve notificaties maken. Met de HealthKit en HomeKit zal het voor ontwikkelaars gemakkelijker worden om allerlei toepassingen op het gebied van gezondheid en huisautomatisering te maken.

Geen opvolger iPhone 5c
Het is nog niet bekend of er ook een opvolger van de iPhone 5c komt. De geruchten doen de rond dat Apple deze uit de productie wil halen, omdat het toestel minder goed verkoopt dan de andere iPhones.

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

+Alain A

iPAd Air Reparatie

De nieuwste Ipad air totaal onverwacht uitgekomen

Apple heeft veel fans voor verrassingen gezocht, maar onlangs kwam toch de grootste verrassing naar buiten. De firma Apple heeft op dinsdag 22 oktober 2013 de allernieuwste generatie Ipads voorgesteld in het Yerba Center van San Francisco. Niettemin doken er al geruime tijd afbeeldingen op van hoe de nieuwe Ipad hoort uit te zien. Onlangs liet Apple nog een afbeelding van een prototype viraal rondgaan en wat blijft, het prototype ziet er ook zo uit als de nieuwe Apple ipad Air. Fans in Nederland en België zullen spijtig genoeg tot november moeten afwachten om deze te kunnen kopen.
Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven
Wat is de Apple ipad Air nu?

De Apple ipad Air is een volledig vernieuwd concept en heeft een verbeterde design gekregen. Hij is helemaal anders dan de andere Apple Ipads en de behuizing is verkleind zodat de Apple ipad Air dunner, lichter en kleiner is dan alle voorgangers samen. De Apple Air heeft wel nog het aloude 9,7 inch Retina-scherm. Wat nog een voordeel is van de nieuwe Apple is dat de Apple iPad Air maar 7,5 mm dik is en hij weegt maar amper een luttele 450 gram. In de nieuwste Apple zit veel meer technologie en het belangrijkste van alles is dat de iPad Air stukken sneller werkt dan de voorganger.

Apple Air nog sneller

Apple heeft gekozen om in de iPad Air een nieuwe camera te installeren die het u mogelijk maakt om op één seconde nog betere foto’s te maken dan voorheen. De iPad Air werkt met een 64-bit processor wat wil zeggen dat deze dubbel zo snel werkt en de batterij duur wordt op deze manier vergroot zodat u langer kan werken zonder hem te hoeven opladen.

De Apple Air uitvoeringen

De iPad Air zal worden verkocht in twee kleuren namelijk zilver/ witkleurig en space/zwart. De opslag kwaliteit varieert van 16, 32, 64 tot zelfs 128 GB.

Ipad scherm vervangen

Het kan natuurlijk gebeuren dat er onderdelen van de iPad Air kapot gaan, geen nood want wij hebben daarvoor de juiste oplossing in petto. U kan uw ipad air reparatie in Maastricht laten gebeuren. Wij kunnen bijvoorbeeld uw ipad scherm vervangen tegen de laagste prijs.bij een ipad air reparatie in Maastricht zorgt ervoor dat u snel geholpen bent en dat tegen de laagste prijs. Als u stukken heeft aan de gloednieuwe Apple Air volstaat het om even langs te komen en daarna wandelt u weer buiten met de herstelde Ipad.
Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven
 

+Alain A