Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

de-iphone-5

In dit artikel meer informatie over de nieuwe iPhone 5

Met de onlangs uitgekomen iPhone 5 heb je een uitzonderlijk goede telefoon in handen die uiteraard veel meer kan dan alleen bellen en internetten. In vergelijking met zijn voorganger is de iPhone 5 een stuk lichter; hij is maar liefst 20% minder zwaar en 18% dunner dan de iPhone 4S. De achterkant is van aluminium, dus dat maakt de telefoon een stuk stootvaster.

Wat is nieuw in het ontwerp? Voor het gewicht zul je de iPhone5 ongetwijfeld niet kopen. Voor de features die de nieuwe iPhone heeft des te meer. Bij de iPhone 5 maakt het niet uit hoe je de connector kabel aansluit, hij is symmetrisch gemaakt, wat erg handig is. De hoofdtelefoon uitgang zit aan de onderkant van het toestel, waardoor het minder in de weg zit wanneer je het toestel vasthoudt. De speakers zijn verbeterd, wat je zult merken aan het geluidsvolume van het model. Het scherm is eindelijk een 4 inch retina scherm en heeft fellere kleuren dan zijn voorganger.

Door de nieuwe, meer langwerpige afmetingen van het scherm kun je bovendien video’s in full wide screen bekijken. Verbeteringen aan de binnenkant Aan de binnenkant is het toestel ook verbeterd: een duo core A6 processor in combinatie met 1 gig aan werkgeheugen garandeert optimale internet en applicatie snelheden. Ook de batterijduur is verbeterd, ondanks dat sommige applicaties wat meer van de batterij vragen. Tot 8 uur spreektijd en 225 uur standby, daar mag je in het smartphone landschap mee voor de dag komen. De 8 megapixel camera maakt haarscherpe foto’s en zorgt voor uitstekende filmopname mogelijkheden.

Je kunt met de iPhone 5 zelfs foto’s nemen terwijl je filmt. Het nieuwe iOS6 biedt betere Facebook integratie, geweldige 3D maps en vele andere toepassingen die verkrijgbaar zijn in de iStore. Je iPhone 5 laten repareren Ondanks de vele verbeterde features zit een ongeluk in een klein hoekje. Wanneer je in Maastricht woont of in de buurt van de stad, is het goed te weten dat een iPhone 5 repareren in Maastricht tot de mogelijkheden behoort.

Omdat het de meest recente Apple telefoon betreft, heb je ongetwijfeld redelijk in de buidel moeten tasten om de telefoon, los of via een abonnement, in bezit te krijgen. De iPhone repareren in Maastricht bespaart je een hoop extra kosten wanneer je telefoon beschadigd raakt. De meeste beschadigingen, zowel aan de behuizing als qua werking, zijn prima te maken. Op die manier kun je zo lang mogelijk genieten van je iPhone 5.

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

Comments are closed.