De leukste apps voor op jouw iPhone

Er zijn wel miljoenen apps om je iPhone nog leuker te maken, maar welke zijn echt de moeite waard?

Om te beginnen, de populairste app van 2012: Clear. Dit piepkleine appje zorgt ervoor dat je een takenlijst gaat hanteren, zelfs als je hier helemaal niet voor te vinden bent. Anders dan andere apps, komt er bij Clear geen knop kijken. Zo zette deze app een gigantische trend. Ben jij vergeetachtig? Clear helpt je alles te onthouden! Voor 0,68 euro is deze app verkrijgbaar.
Wanneer je het weer wilt weten op elk moment van de dag, is de app InstaWeatherPro een aanrader. Voor slechts 1,79 euro heb jij deze app op je iPhone. Een andere app die je kan helpen het weer te bepalen, is de Buienradar, waar je zelfs niets voor hoeft te betalen! Leer je al eens graag een nieuwe taal? Dan is de app, Duolingo, zeker iets voor jou! Volledig gratis kan je van deze app genieten. De app leert je de talen Frans, Duits, Spaans en Portugees vanuit het Engels.
Ben je een vrouw die geregeld haar pil vergeet in te pakken, wat drastische gevolgen kan hebben? Dan is er voor jou myPill voor iPhone, de applicatie stuurt jou dagelijks een notificatie, waardoor je niet anders kan dan je pil pakken en hij niet roerloos op je nachttafeltje blijft liggen. Naast de pil vergeten, is te veel eten een veelvoorkomend probleem bij vrouwen.
Met de app Eetmeter van het Voedingscentrum kan je bijhouden wat je de hele dag allemaal wel niet oppeuzelt. Je kan alles wat je eet in de app zetten en zo direct zien of je niet te veel calorieën opneemt. Ook zorgt de applicatie ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.
Ook voor de mannen is er een applicatie ontwikkeld, en dan wel één om te kunnen voetballen op alle plaatsen en uren. FIFA 13 by EA SPORTS is een app voor alle mannen die hun lievelingsspel FIFA 13 geen seconde kunnen missen.
Daily Lama, een app die de beste quotes over het hele internet bundelt, geeft je je dagelijkse dosis inspiratie en motivatie. Zit je even in een dipje? Browse dan door de verschillende quotes van Daily Lama en laat je ten volste inspireren. Voor degenen die nog geen iPhone hebben, deze leuke applicaties zullen je wel al lang overtuigd hebben er wel een te kopen.

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

Comments are closed.