De nieuwe iPad air

Nieuwe informatie over de nieuwe ipad air uitgelekt
Sinds kort zijn er foto’s opgedoken van de nieuwe ipad 5. Sonny Dickson is degene die de foto’s heeft geplaatst nadat ze uitgelekt waren. Naar verwachting vindt de officiële lancering van de nieuwe ipad air plaats op 15 oktober 2013 door Apple. Dit gebeurt specifiek in deze maand, aangezien klanten dan voldoende tijd hebben om de nieuwe ipad 5 aan te schaffen voor de feestdagen in december, zoals sinterklaas en kerstmis. De ipad air reparatie zou gewoon nog in de Apple winkels geregeld kunnen worden.

Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven

De kleur van de nieuwe ipad air

Het meest opvallende aspect aan de nieuwe ipad 5 is de nieuwe kleur Space Gray. De ipads die nu momenteel in de winkels liggen, zijn namelijk alleen maar verkrijgbaar in een witte en zwarte kleur. De Space Gray kleur is in principe al geïntroduceerd tijdens de lancering van de iPhone 5S. Het zal daarom ook geen complete verrassing zijn dat de nieuwe ipad air over deze kleur beschikt.

De kleur en de behuizing van de nieuwe ipad air

Een belangrijk recent gerucht over de nieuwe ipad 5, gaat over een vingerdrukscanner die op de ipad air zou zitten. Deze zit namelijk ook op de iPhone 5S. Dit gerucht is afkomstig van DigiTimes. De behuizing van de nieuwe ipad 5 zal volgens de geruchten ook aangepast worden. Zo zal de nieuwe ipad Air voorzien worden van dunne randen aan de zijkant. Dit komt overeen met de ipad Mini 2.

De dikte van de nieuwe ipad air

Over de dikte van de ipads is vaak veel geklaag geweest door klanten. Volgens de geruchten zou Apple hier iets mee gedaan hebben, waardoor ook de dikte van de nieuwe ipad 5 aangepast is. Hij zou worden uitgebracht in een dunne versie, net als bijvoorbeeld bij de ipad Mini 2. Het voordeel daarvan is dat de ipad 5 dus gemakkelijk in de hand komt te liggen. Mocht er schade ontstaan, dan zou een ipad air reparatie gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden door een verzekering daar voor af te sluiten.

De notiviteiten van de nieuwe ipad air

Niet alleen de vingerdrukscanner van de iPhone 5S zou geïntegreerd worden in de nieuwe ipad air. Ook zou Apple gebruik gaan maken van de nieuwe A7 processor. Dat is echter niet geheel onduidelijk. Daarnaast is het nog onzeker of de nieuwe ipad air ook functies en onderdelen blijft gebruiken van de ipad mini. Juist omdat de grote ipad altijd vooruitstrevend is geweest.

Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven

Comments are closed.