De nieuwe iPhone 5C

De iPhone 5C is een middenklastoestel. Je betaalt voor het toestel € 599,00. Echter is er daardoor wel de garantie op een totaal nieuw toestel. De iPhone 5C concurreert met de goedkopere toestellen van LG, Nokia en Samsung. De iPhone 5C is iets goedkoper dan de iPhone 5S. Daardoor weet Apple een grotere doelgroep aan te spreken. Als je gaat voor een iets lagere prijs, dan is de iPhone 5C een prima aankoop. Door de plastic behuizing kan Apple een goedkopere prijs aanbieden. De plastic behuizing is gemaakt van polycarbonaat. Qua prijs zal de iPhone 5C ook prima aanslaan in bijvoorbeeld China en Brazilie, waar mensen nu nog huiverig zijn om een Iphone 5 te kopen vanwege de prijs.

Specificaties van de iPhone 5C

De volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone 5C zijn vervangen door langwerpige dunne knopjes. Het scherm van de iPhone 5C heeft een diameter van 4 inch en heeft 1136 bij 640 beeldpunten. De iPhone 5C weegt totaal 132 gram. Qua specificaties doet de iPhone 5C niet onder voor de iPhone 5. Zo is er een A6 processor, een 8 megapixelcamera en ook de FaceTime-camera aan de voorkant is sterk verbeterd. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat de iPhone 5C geschikt is voor 4G-netwerken in Nederland en België.

Reparatie van de iPhone 5C

Voor een iPhone 5C reparatie in Maastricht zijn er volop mogelijkheden mocht de telefoon problemen geven of stuk gaan. Natuurlijk ligt het niet in de lijn van de verwachting dat de iPhone 5C problemen geeft, maar mochten er problemen ontstaan, dan is een iPhone 5C reparatie in Maastricht gelukkig snel geregeld. Er zijn volop winkels die je kunnen helpen om de iPhone 5C weer perfect te laten functioneren.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

Comments are closed.