Hoe kies ik een reparateur

De iPad is vanwege zijn cult populariteit een gebruiksvoorwerp waar op reparatie gebied vele mensen in gespecialiseerd zijn. De veelheid aan reparateurs zorgt voor een moeilijke keuze voor de bezitter van een kapotte iPad. De Chinese productie machine maakt vrolijk lage kwaliteit onderdelen voor elke gewild product en Apple producten hebben hun voorkeur. Het is voor iPhone en iPad reparateurs verleidelijk om de goedkopere lage kwaliteit onderdelen te bestellen en te verkopen als originele onderdelen. Gaat u naar iemand die goedkope onderdelen gebruikt kan bedrogen uit komen. De klant zal er meestal niet achter komen tot de volgende reparatie als de iPad of iPhone weer opengemaakt wordt.

Op zich is het geen probleem om lagere kwaliteit onderdelen te gebruiken als het voor korte duur is en voor een lagere prijs, maar wil de iPad voor langere tijd weer goed functioneren dan is het belangrijk om originele onderdelen te gebruiken. Goedkoop is vaak duurkoop ook al kan het bij uitzondering goed gaan. Het is in deze markt van belang om te zoeken naar een betrouwbare reparateur die op zijn minst garantie geeft.

Een reparateur die geen Nederlands of Engels spreekt zal naast communicatie problemen ook vertrouwens problemen opleveren. Simpelweg omdat het niet altijd duidelijk is wat de klant vraagt en wat de reparateur aanbiedt. Miscommunicatie is vaak het grootste probleem voor het verliezen van vertrouwen. Meeste reparateurs zijn natuurlijk wel betrouwbaar en er zijn er ook altijd bij die de reparaties niet goed afwerken. Belangrijke dingen om op te letten zijn de garantie, de mogelijkheid van een reparatie terwijl je wacht en geen communicatie problemen.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

Comments are closed.