Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

Veelgestelde vragen

Hieronder kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf. Allereerst informatie door youtube video’s die veelgestelde vragen behandelen, onderaan ook een overzicht in text met de meestgestelde vragen.

In 2015 was iPhone Dokter Maastricht te gast bij TV Limburg.

In 2016 heeft iPhone Dokter Maastricht een 2de plek gehaald bij de Maastricht Awards in de categorie beste starter 2016! Maastricht awards is een ondernemersprijs van de Gemeente Maastricht voor excellente ondernemers. Hieronder de video van de nominatie.

maastricht-awards

Veelgestelde vragen:

Repareren jullie alleen Iphones?

Wij repareren bijna alle telefoons, tablets & laptops. Onderdelen voor Apple en de meeste Samsung toestellen wij leveren vanuit voorraad. Alle andere merken zullen wij echter moeten bestellen. De levertijd hiervoor bedraagt meestal 1 werkdag. Voor een Smartphone reparatie in Maastricht bent u bij ons dus aan het juiste adres. Voor meer informatie en een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt een reparatie?

Hoe lang de reparatie duurt is afhankelijk van het product en de voorradigheid van onderdelen. Over het algemeen duren reparaties van Iphones tussen de 15 en 60 minuten, mits de onderdelen op voorraad zijn. U kunt ter plekke wachten op de reparatie. Daarnaast kunt u kijken hoe de dokter uw telefoon of tablet repareert.

Is mijn toestel verzekerd?

Vaak is uw Reparatie verzekerd! U kunt bij uw verzekering opvragen waarvoor uw toestel verzekerd is. Als blijkt dat uw toestel verzekerd is, kunt u hem bij ons laten repareren. U krijgt van ons een factuur die u bij de verzekering kunt indienen. Meer informatie over verzekeringen

Wat moet ik doen als mijn Iphone vochtschade of waterschade heeft?

Bij vochtschade is het van belang het toestel zo snel mogelijk langs te brengen. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans is dat uw telefoon permanente schade zal oplopen. Mocht u buiten openingsuren vochtschade oplopen, dan kunt u proberen de Iphone met een koude fohn te fohnen en later in een zak met rijstkorrels te leggen. In dit artikel kunt u meer informatie vinden over vochtschade

Hoelang bedraagt de garantie op een reparatie?

Iphone Dokter Maastricht biedt 2 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties, tenzij anders aangegeven en voor zover het hetzelfde defect betreft.

Defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik en/of valschade vallen nooit onder garantie. Op softwarematige herstellingen kan helaas ook geen garantie geboden worden.

Wat als mijn Iphone of smartphone niet gerepareerd kan worden?

Als wij u Iphone of Smartphone niet kunnen repareren dan hoeft u uiteraard niets te betalen. Wij rekenen dus geen onderzoekskosten. Wel zullen wij u advies geven over de best mogelijke opties.

Hoeveel ervaring hebben jullie met de reparatie van telefoons en tablets?

Wij zijn nu meer dan 5  jaar bezig en hebben inmiddels meer dan 10.000 telefoons en tablets gerepareerd. Dit betekend dat wij garant staan voor veel ACTUELE kennis in een sector die erg snel veranderd.

Hoe ziet jullie winkel er uit ?