iPAd Air Reparatie

De nieuwste Ipad air totaal onverwacht uitgekomen

Apple heeft veel fans voor verrassingen gezocht, maar onlangs kwam toch de grootste verrassing naar buiten. De firma Apple heeft op dinsdag 22 oktober 2013 de allernieuwste generatie Ipads voorgesteld in het Yerba Center van San Francisco. Niettemin doken er al geruime tijd afbeeldingen op van hoe de nieuwe Ipad hoort uit te zien. Onlangs liet Apple nog een afbeelding van een prototype viraal rondgaan en wat blijft, het prototype ziet er ook zo uit als de nieuwe Apple ipad Air. Fans in Nederland en België zullen spijtig genoeg tot november moeten afwachten om deze te kunnen kopen.
Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven
Wat is de Apple ipad Air nu?

De Apple ipad Air is een volledig vernieuwd concept en heeft een verbeterde design gekregen. Hij is helemaal anders dan de andere Apple Ipads en de behuizing is verkleind zodat de Apple ipad Air dunner, lichter en kleiner is dan alle voorgangers samen. De Apple Air heeft wel nog het aloude 9,7 inch Retina-scherm. Wat nog een voordeel is van de nieuwe Apple is dat de Apple iPad Air maar 7,5 mm dik is en hij weegt maar amper een luttele 450 gram. In de nieuwste Apple zit veel meer technologie en het belangrijkste van alles is dat de iPad Air stukken sneller werkt dan de voorganger.

Apple Air nog sneller

Apple heeft gekozen om in de iPad Air een nieuwe camera te installeren die het u mogelijk maakt om op één seconde nog betere foto’s te maken dan voorheen. De iPad Air werkt met een 64-bit processor wat wil zeggen dat deze dubbel zo snel werkt en de batterij duur wordt op deze manier vergroot zodat u langer kan werken zonder hem te hoeven opladen.

De Apple Air uitvoeringen

De iPad Air zal worden verkocht in twee kleuren namelijk zilver/ witkleurig en space/zwart. De opslag kwaliteit varieert van 16, 32, 64 tot zelfs 128 GB.

Ipad scherm vervangen

Het kan natuurlijk gebeuren dat er onderdelen van de iPad Air kapot gaan, geen nood want wij hebben daarvoor de juiste oplossing in petto. U kan uw ipad air reparatie in Maastricht laten gebeuren. Wij kunnen bijvoorbeeld uw ipad scherm vervangen tegen de laagste prijs.bij een ipad air reparatie in Maastricht zorgt ervoor dat u snel geholpen bent en dat tegen de laagste prijs. Als u stukken heeft aan de gloednieuwe Apple Air volstaat het om even langs te komen en daarna wandelt u weer buiten met de herstelde Ipad.
Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven
 

+Alain A

Comments are closed.