iPad mini 2 retina Reparatie & informatie.

Apple introduceert in het vierde kwartaal van 2013 de nieuwe iPad mini 2. Eind november 2013 zal het in de Nederlandse winkels verkocht worden. De iPad mini 2 is hier en daar anders dan de eerste generatie iPad mini.
Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven
Wat is het verschil met de originele iPad mini?

Een van de belangrijkste verschillen met de originele iPad mini is de schermresolutie. De resolutie van 1024×768 pixels is ‘ouderwets’. Daarom heeft Apple besloten om aan de iPad mini 2 een retinascherm met een hogere resolutie van 2048×1536 pixels te introduceren. Met zulk hoge resolutie en pixeldichtheid kun je vanaf een normale afstand de pixels niet meer van elkaar onderscheiden. De iPad mini 2 krijgt geen Touch ID vingerafdrukscanner.Naamgeving voor de iPad mini 2

Apple kiest met de iPad mini 2 om er geen cijfers en letters achter de naam toe te voegen of een extra woord te plaatsen. In plaats daarvan wordt de naamgeving van de voorgaande twee grote iPads gehanteerd. De iPad mini 2 heet daarom gewoon de ‘iPad mini’. Apple noemt het in de online Apple Store de ‘iPad mini Retina-display’, zodat je het duidelijk kunt onderscheiden van de eerste generatie iPad mini.
 

In welke kleuren en ontwerp is de iPad mini 2 verkrijgbaar?

De iPad mini 2 is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en spacegrijs. De voorkant van de zilveren iPad is wit. De voorzijde van de spacegrijze variant is zwart, zoals bij de originele zwarte iPad mini ook het geval was. Net als de originele iPad mini heeft de iPad mini 2 hetzelfde ontwerp. De iPad mini 2 is herkenbaar aan het nieuwe retinascherm.

Welke besturingssysteem en processor krijgt de iPad mini 2?De iPad mini 2 draait op het besturingssysteem iOS 7. Apple heeft in de iPad mini 2 een A7-chip geplaatst. Het bijzondere aan deze chip is een 64-bits-processor. Hierdoor is de iPad mini 2 vier keer sneller en krachtiger dan de originele iPad mini. Het biedt tevens een acht keer zo snelle graphics aan.
Hoe zijn de iPad mini scherm reparaties?

In vijf stappen wordt de klant online begeleid om de iPad mini voor reparatie op te sturen. Om bijvoorbeeld de iPad mini scherm te vervangen wordt het op basis van ‘No Cure, No Pay’ uitgevoerd (exclusief vochtschade). De prijzen zijn inclusief btw, reparatie- en materiaalkosten, maar exclusief verzendkosten voor de retourzending. Op alle reparaties geldt een garantie van drie maanden.
Klik hier voor onze iPad Reparatie Tarieven

 
+Alain A

Comments are closed.