De nieuwe iPad mini

Het was te verwachten. De ipad heeft een kleinere broer gekregen, de mini ipad. Het nieuwste product dat de wereld gaat veroveren. Voorzien van meer dan 3 miljoen pixels. Wat is er extra aan de mini ipad? Hij is verkrijgbaar in of antraciet of zilver. Het display is verkleind naar 7,9 inch. Overigens betekent dat geenszins dat de prestaties daaronder hebben geleden. Zeker niet.

De dwerg heeft enorm veel vermogen, een even goede camera als de gewone ipad en een batterij die 10 uur standhoudt. Is het scherm kapot van de ipad mini dan wordt het plezier natuurlijk minder. Gelukkig kan daar tegenwoordig iets aan gedaan worden. Je kunt voor de ipad mini reparatie in Maastricht terecht. Op die manier kun je langer gebruik maken van dit mooie toestel en de vel apps die het al geprogrammeerd zijn en die je zelf downloadt.

Een van de voordelen van de ipad mini is dat de wifi dubbel zo snel is dan die van zijn voorgangers. Jouw internet krijgt daardoor dus een beter bereik en een betere uitstraling. Dat is met name een voordeel als je wilt streamen of downloaden. Handig door zijn formaat Aangezien de ipad mini niet onderdoet in prestaties, maar wel een stuk kleiner is, is hij aantrekkelijk voor degene, die niet al te veel plek heeft. Daardoor is de kans het apparaat te verliezen kleiner. Een extra voordeel. De krachtige A5 chip zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van dit toestel. Als er al een zwak punt is dan is het het scherm, dat bij een wat ongelukkige val kapot kan gaan.

Mocht het scherm kapot gaan van de ipad mini goed om het ipad scherm te vervangen in Heerlen. De ipad mini reparatie Maastricht zorgt ervoor dat alles weer optimaal functioneert, zodat er geen reden tot ergernis is omdat je met een kapot scherm moet werken, dat niet meer dat doet wat je vraagt. Een van de extra elementen is Icloud. Hiermee kun je alles makkelijk en snel overzetten op jouw andere apparatuur. Dus geen nood dat jouw foto’s of video’s verloren zullen gaan. Het gaat allemaal draadloos. Je kunt gebruik maken van fotostream zodat jouw foto’s automatisch op de iMac verschijnen. Kan het makkelijker? Je hoeft er niets voor te doen en bent desondanks altijd up-to-date. Dit kan ook van pas komen wanneer je iets leuks beleeft en dat jouw partner of familie, die thuis zijn, direct wilt laten zien.

Comments are closed.