iPhone 5s repareren in Sittard

De nieuwe iPhone 5S is uit
De belangrijkste kenmerken.


– 64 bit smartphone met een A7 processor
– Touch ID (vingerafdrukscan) om te kunnen ontgrendelen
– 8 megapixel camera met dual-LED
– klaar voor 4G, de hoogste internetsnelheid
– duidelijk leesbaar 4-inch display
– naast zilver en zwart ook in champagne goud leverbaar


Vingerafdrukscan.


Niet iedereen maakt gebruik van de mogelijkheid om door middel van een simpele code de smartphone te ontgrendelen, omdat dat toch een extra handeling is. Met de iPhone 5s gaat dat eenvoudiger met de vingerafdrukscan (Touch ID).
Dankzij deze technologie is de iPhone alleen interessant voor de eigenaar, die de enige is die het toestel kan ontgrendelen.

 

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven


iOS 7.

De iPhone 5s heeft Apple’s nieuwste besturingssysteem iOS 7. Eén van de meest opvallende verbeteringen is het controlecentrum. Hiermee kan het toestel bijvoorbeeld direct op vliegtuigmodus gezet worden of een wifi-verbinding gemaakt worden.

Apple’s eigen internetbrowser Safari is overzichtelijker dan ooit vormgegeven. Bovendien is er een andere nieuwe toepassing, Airdrop, waarmee bestanden gedeeld kunnen worden met meerdere personen.

 
Verbeterde camera.
De camera van de nieuwe iPhone 5s is sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het beeld kan 15% méér waarnemen met een nieuwe lens. Ook heeft het toestel een nieuwe flitser om ook tijdens schemering prima foto’s te maken.
Verder kunnen er zelfs 20 foto’s achter elkaar genomen worden. Er kunnen panorama foto’s gemaakt worden en de foto’s kunnen worden voorzien van verschillende filters. Ook heeft de nieuwe smartphone de mogelijkheid om een video op te nemen in slow-motion.Met de nieuwe iPhone 5s heeft Apple een toestel op de markt gezet met veel nieuwe gebruiksmogelijkheden. De iPhone is bekend om zijn degelijkheid, maar mocht er toch iets kapot gaan, dan is iPhone 5s reparatie in Maastricht altijd mogelijk.  Het kan zijn dat uw iPhone 5S kapot gaat in dit geval kunt u de iPhone 5s repareren in SittardBekijk hier de iPhone reparatie tarieven

Comments are closed.