iPhone 6 Plus

iphone-6

Bekijk hier onze iPhone 6 plus reparatie tarieven

iPhone kapot? iPhone Dokter biedt de service die nodig is om jouw iPhone zo snel mogelijk weer in orde te hebben. Inmiddels hebben al meer dan 8000 tevreden klanten ons weten te vinden. Wij repareren gebarsten schermen, Kapotte accu’s & kapotte buttons.  Het is voor ons belangrijk dat de reparatie zo goed mogelijk word uitgevoerd, daarom maken wij gebruik van originele onderdelen. Dit doen wij zodat u zo min mogelijk kans op defecten na de reparatie heeft. Zo worden wij en u gelukkig na een bezoek aan de iPhone dokter.

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Scherpe tarieven

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

Bekijk hier onze iPhone 6 plus reparatie tarieven

Over de iPhone 6 plus

De iPhone 6 Plus is de nieuwste generatie van de iPhone, die na de iPhone 5s en 5c is uitgebracht samen met de iPhone 6. De verkoop van de iPhone 6 Plus is in Nederland gestart op 26 september 2014 en sinds deze tijd hebben al vele Nederlanders een iPhone 6 Plus aangeschaft. Dit komt onder andere door de interessante specificaties van deze nieuwe iPhone, die op deze pagina verder worden toegelicht.
De specificaties van de iPhone 6 Plus Het besturingssysteem van de iPhone 6 Plus is iOS 8. Dit is het nieuwste besturingssysteem van de iPhone, met vele interessante nieuwe opties ten opzichte van het besturingssysteem iOS 7. Je kunt de iPhone 6 Plus aanschaffen in de uitvoeringen goud, spacegrijs en zilver. Dit zijn dezelfde uitvoeringen als de iPhone 6 en de iPhone 5s hebben.

 

Wat wel een groot verschil is tussen de iPhone 6 Plus en andere iPhones zoal de iPhone 5s en iPhone 6, is de omvang van het toestel. Zo heeft de iPhone 6 Plus afmetingen van 158×77,8×7,1 millimeter. Dit is een vrij grote omvang, waar je de iPhone 6 Plus zeker aan zal herkennen. De iPhone 6 Plus is namelijk de grootste iPhone die tot nu toe op de markt is gebracht door Apple. Hoewel de omvang van de iPhone 6 Plus vrij groot is, is het toch een licht apparaat.

 

 

Zo is het gewicht van de iPhone 6 Plus slechts 172 gram, waardoor dit toestel gemakkelijk draagbaar is. Het scherm van de iPhone 6 Plus is 5,5 inch, met 1920 bij 1080 pixels. Zo heeft het scherm van deze nieuwe iPhone een zeer hoge kwaliteit en is deze erg prettig in gebruik. Wat de iPhone 6 Plus bovendien erg bijzonder maakt, is de uitstekende camera van het toestel. Zo heeft de iPhone 6 Plus een 8 megapixel-camera en een frontcamera met 1,2 megapixel. Met deze camera kun je HDR-foto’s maken, panoramafoto’s schieten en slowmotion video’s maken.

 

Comments are closed.