iPhone 6 scherm vervangen

iPhone 6 scherm vervangen

Is uw iPhone 6 kapot? Glas kapot gevallen? Wij kunnen voor u verschillende reparaties uitvoeren aan uw iPhone 6. Wanneer uw scherm gevallen is kunnen wij uw scherm vervangen. Daarnaast word meteen uw glas vernieuwd.

U heeft de keuze uit kopie of originele schermen. De originele scherm hebben over het algemeen wat beter kwaliteit glasplaten, kleuren en afwerking. In onze winkel zullen wij u kunnen adviseren in de beste keuze.

De duur van de reparatie is ongeveer tussen de 15 en 30 minuten. Wij voeren de reparatie zo deskundig mogelijk uit.

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Meer dan 500 onafhankelijke beoordelingen

 Voor de deur parkeren

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

 Meer dan 8000 tevreden klanten

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

 

Geruchten over de nieuwe iPhone 6.
In het najaar van 2014 wordt de iPhone 6 verwacht. Dit wordt het nieuwste model van Apple. Er worden twee uitvoeringen uitgebracht. Dit zijn een 4,7-inch iPhone en een 5,5 -inch iPhone.De 4,7-inch wordt waarschijnlijk in september uitgebracht en de 5,5 -inch een aantal maanden later. De huidige modellen zijn uitgevoerd met een 4,3 –inch scherm. Het scherm van de nieuwe iPhone zal dus een stuk groter worden. Daarnaast zal de iPhone net zo dun worden als de iPod Touch. Voor een iPhone 6 reparatie moeten er dus grotere en dunnere schermen beschikbaar zijn.

Scherm van saffierglas
Al maandenlang doen er geruchten de ronde dat Apple voor de iPhone 6 een scherm van saffier glas gaat gebruiken. De huidige iPhones bevatten een scherm van gorilla glas. Glas van Saffier is veel sterker en biedt meer mogelijkheden. Apple schijnt zelfs plannen te hebben om zonnecellen onder het scherm te verwerken. Hierdoor heb je geen stopcontact meer nodig om je iPhone op te laden. Dankzij het sterke glas van Saffier zal een schermbeschadiging minder vaak voorkomen. Toch blijft het scherm altijd een zeer kwetsbaar onderdeel van je telefoon. Deze kan dus altijd een keer kapot gaan. Als dit gebeurt dan kunt u uw iPhone 6 bij ons laten maken

*update. Er zal geen saffierglas in de iphone 6 zitten, het is dus nog steeds grote kans dat er een iPhone 6 scherm vervanging nodig zal zijn in de toekomst.

Sterk verbeterde features
Niet alleen het uiterlijk van de iPhone verandert, maar ook de features zullen sterk verbeteren. Zo zal de processor sterk verbeterd worden. Naar verwachting krijgt de toekomstige iPhone een A8-processor met 1GB werkgeheugen. Dit is de opvolger van de A7 in de iPhone 5S. Verder zou Apple van plan zijn om een 10-megapixel camera met een dunnere lensfilter aan de nieuwste iPhone toe te voegen. Deze camera is gevoeliger voor licht. Ook al zullen er wat specificaties aan de iPhone veranderen, toch heeft dit nog geen gevolgen voor de reparatie. een iPhone 6 scherm vervanging kan gewoon worden uitgevoerd.

iOs8
Bij elke nieuwe iPhone wordt er een verbeterde versie van iOs uitgebracht. In de iPhone 6 wordt iOS 8 verwacht. Dit heeft Apple al aangekondigd. De iOS 8 versie zal tal van nieuwe functies bevatten. Het wordt opener. Alles zal beter samenwerken met de nieuwe versie van OS X. Zo krijgen ontwikkelaars toegang tot de Touch ID-sensor. Ze kunnen dan widgets en interactieve notificaties maken. Met de HealthKit en HomeKit zal het voor ontwikkelaars gemakkelijker worden om allerlei toepassingen op het gebied van gezondheid en huisautomatisering te maken.

Geen opvolger iPhone 5c
Het is nog niet bekend of er ook een opvolger van de iPhone 5c komt. De geruchten doen de rond dat Apple deze uit de productie wil halen, omdat het toestel minder goed verkoopt dan de andere iPhones.

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

+Alain A

Comments are closed.