Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

iPhone 6S

iPhone 6S Reparatie bij iPhone Dokter Maastricht.

Het kan zijn dat uw iPhone 6s onverhoopt is gevallen en of de batterij is slecht aan het worden. Dan kan het zijn dat u dringend op zoek bent naar een iPhone 6S Reparatie. iPhone Dokter Maastricht is dé iPhone Specialist van Maastricht en omstreken.

Wij hebben veel ervaring met iPhone 6S toestellen en kunnen snel een diagnose voor u stellen. Mocht het nodig zijn dat uw scherm vervangen moet worden dan kunnen wij dit direct voor u op afspraak doen. Ook bij kapotte accu‘s kunnen wij tot u dienst zijn. Omdat wij alle onderdelen in huis hebben kunnen wij u vaak direct helpen.

Klik hier voor onze reparatie tarieven

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone op afspraak binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist van Maastricht

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 U kunt bij ons naast de deur parkeren

 Wij leveren originele onderdelen

 Wij hanteren scherpe tarieven

iPhone 6S reparaties bij iPhone Dokter Maastricht

Mocht er na al die voorzorgsmaatregelen toch iets met je iPhone gebeuren wat het toestel geen goed doet, dan kun je voor je iPhone 6S reparatie in Maastricht bij ons terecht. Bij al je reparaties staan wij voor je klaar, of het nu om een kapot scherm, de behuizing of het systeem gaat.

We verhelpen op een zo kort mogelijke termijn je probleem zodat je weer snel met dit geweldige toestel aan de slag kunt. Tevens zijn wij specialisten in waterschade reparaties. Wij hebben specialistische apparatuur om waterschade in een iPhone 6S te reinigen.

Over de iPhone 6s

De iPhone 6S is vernieuwend op elk niveau. Zo zorgt de 64-bit A9 chip voor nog betere prestaties. Prestaties die voorheen alleen door PC’s geleverd werden. Met een tot 70% snellere CPU en een tot 90% snellere GPU voor grafische prestaties. Gebruik je grotere apps nu nog sneller en speel je spellen met opmerkelijke snelheid.

Door de geïntegreerde M9 motion coprocessor kun je ook nog eens meer tegelijk doen, voor een langere periode, met een uitstekende levensduur van de batterij. Hierdoor is ook Siri voortdurend bereikbaar. Met een simpel ‘Hey Siri’ kun je meteen je spraakopdrachten inspreken. Het nieuwe toestel werkt met het besturingssysteem iOS 9.

Nieuw op de iPhone 6S: 3D touch

Met 3D touch maak je nog handiger gebruik van je aanraakscherm. Het registreert namelijk hoeveel druk je uitoefent op het scherm en daardoor worden nog meer functies nog makkelijker bereikbaar. Hierbij zorgt een lichte druk voor een preview van hetgeen waar je op drukt en met meer druk ga je ook daadwerkelijk naar deze content. De iPhone voelt hierbij feilloos aan of je een lichte of duidelijke tik op het scherm geeft.

Het werkt onder andere bij je e-mail, berichten, applicaties en in je browser. Mocht de 3d touch kapot gaan, dan kunnen wij dit voor u repareren. De 3d touch sensor zit onder het scherm en wij kunnen dit voor u vervangen.

Een flitsende camera

De 12 megapixel iSight camera zorgt voor nog scherpere en gedetailleerdere foto’s. Door 50 procent meer focus pixels werkt auto focus bovendien nog sneller. Deze camera maakt 4K video die vier keer zo scherp is als een 1080 pixels HD video. Met de 5 megapixel FaceTime HD camera maak je ook scherpe foto’s met de camera aan de voorkant van je telefoon.

Daarbij gebruikt de selfiecamera het scherm als flitser, door het op te laten lichten in de kleuren die de camera waarneemt. Met Live Photos komt er bovendien beweging in je foto’s. De camera is een gevoelig onderdeel, deze kan kapot gaan en u kunt er voor kiezen om een camera reparatie bij ons uit te voeren. Op de link onder dit artikel kunt u klikken voor onze huidige reparatie tarieven.

Nieuw ontwerp

Net als bij de Apple Watch Sport gebruikt Apple voor de buitenkant van de iPhone 6S nog sterker aluminium, hetzelfde als ook in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt. Hiermee hoopt Apple duidelijk op vermindering van klachten over de verbuiging van het voorgaande toestel. Ook aan het uiterlijk is gedacht: de iPhone 6S komt met een mooie rose gouden afwerking. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog steeds voor een andere kleur toestel gaan.

 

Klik hier voor onze reparatie tarieven