Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

iPhone 7 plus

Je iPhone laten repareren bij iPhone Dokter Maastricht.
Als een je iPhone 7 plus kapot is gegaan, is het verstandig contact op te nemen met de iPhone Dokter Maastricht. Hier wordt namelijk elk gebrek van je telefoon gemakkelijk gerepareerd. Dit is natuurlijk goedkoper en duurzamer dan je telefoon te moeten vervangen.

Onder deze gebreken kun je bijvoorbeeld een barst in het glas van je scherm verstaan. Maar ook niet functionerende knoppen zoals een power button hier snel opgelost worden. Daarnaast kan je problemen ervaren met je batterij. Ook kun je makkelijk en snel een onderzoek naar vochtschade laten uitvoeren.

Alle benodigde attributen om deze reparaties uit te voeren zijn bij iPhone Dokter Maastricht op voorraad. Dit betekent dat al deze reparaties kunnen worden uitgevoerd en afgerond terwijl je wacht. Dit scheelt, omdat je dan niet je telefoon tijdelijk kwijt bent. Ook hoef je geen tijdelijk leentoestel te gebruiken, waar je dan meestal borg voor betaalt. Heb je nog meer vragen, dan kun je altijd even vrijblijvend contact opnemen voor verdere informatie.

Klik hier voor onze iPhone 7 plus reparatie tarieven

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Hoge kwaliteit reparaties

 Voor de deur parkeren

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

Klik hier voor onze iPhone 7 plus reparatie tarieven

Waarom je iPhone 7 Plus laten repareren bij iPhone Dokter Maastricht
De iPhone 7 Plus werd tegelijk met de iPhone 7 op de markt gebracht. Dat betekent dat deze telefoon alweer ruim een jaar beschikbaar is. Beide telefoons werden namelijk in september 2016 uitgebracht als opvolger van de iPhone 6s, waarbij je de iPhone 7 Plus dus als opvolger kunt zien van de iPhone 6s Plus.

Dat betekent niet dat de iPhone 7 Plus zijn beste tijd gehad heeft. Integendeel: deze telefoon staat nog zijn mannetje in het moderne landschap van smartphones en wordt nog steeds beschouwd als kwalitatief goede aankoop, net als vele andere Apple producten.

Ook dit model telefoon is natuurlijk niet onverwoestbaar en kwaaltjes kunnen opspelen. Dit hoeft zeker niet het einde van de telefoon te betekenen, aangezien je je iPhone 7 Plus natuurlijk snel en gemakkelijk kunt laten repareren bij een iPhone reparateur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de iPhone dokter Maastricht die je uitstekend kan helpen bij problemen met je iPhone.

 

Kenmerken van de iPhone 7 Plus


Het beeldscherm van de iPhone 7 Plus is groter dan die van de iPhone 7 en bedraagt 5,5 inch. De iPhone 7 Plus heeft een Retina scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De iPhone 7 Plus maakt gebruik van een A10 fusion processor met een geïntegreerde M10 bewegingsprocessor.

De telefoon is beschikbaar met een intern opslaggeheugen van 32 GB, hoewel je ook modellen kunt kopen die 128 GB of 256 GB opslagruimte hebben. De telefoon komt standaard met een besturingssysteem van iOS 10. Verder komt de telefoon met een 12 megapixelcamera die twee lenzen heeft, een groothoeklens en een telelens. Hierdoor worden je foto’s een stuk beter.

Ook heeft de telefoon optische beeldstabilisatie. Daardoor wordt de kans op bewogen foto’s veel kleiner gemaakt. Ook heeft hij een ledflitser, zodat je foto’s die in het donker gemaakt worden duidelijker kunt maken. Verder heeft de telefoon een accu van 2910 mAh die je niet kunt verwisselen.

 

Kwetsbaarheid van de iPhone 7 Plus


Ook bij de iPhone 7 Plus zit de kwetsbaarheid met name in het scherm. Omdat telefoons dunner worden, worden ze handzamer. Dit is prettig voor de gebruiker, maar het heeft ook nadelen. Een dunnere telefoon betekent ook een dunner scherm. Een dunner scherm is gevoeliger voor schade, bijvoorbeeld als hij valt. Je kunt dit deels voorkomen door het kopen van een beschermend hoesje of door een screenprotector aan te schaffen.

Het zal je echter altijd bekend blijven voorkomen dat een smartphone toch een keer uit je hand valt en een barst in het scherm als resultaat heeft. Geen paniek, hiervoor kun je gewoon bij een iPhone reparateur zoals de iPhone Dokter Maastricht terecht. Laat je ook niet misleiden door de waterdichtheid van de iPhone 7 Plus.

Apple maakt reclame dat deze telefoon tegen water zou kunnen, en hij is in feite ook waterdicht. Zeker in vergelijking met andere telefoons. Dit heeft echter ook zijn grenzen. De telefoon gaat er niet kapot van als je er water overheen morst. Het betekent echter niet dat je een eind kunt gaan zwemmen met je iPhone 7 Plus in de broekzak van je zwembroek. Hij is dus waterdicht met een kanttekening.

Klik hier voor onze iPhone 7 plus reparatie tarieven