Repareer mijn telefoon

slechts 

Summary
Telecom winkel
Service Type
Telecom winkel
Provider Name
iPhone Dokter Maastricht,
Area
Maastricht
Description
In dit artikel leggen wij uit dat onze diensten zijn en hoe u daar gebruik van kunt maken.

iPhone Dokter Maastricht

iPhone dokter Maastricht

Is uw mobiele telefoon kapot gegaan en vindt u het te duur om een nieuwe aan te schaffen? Geen zorgen, er is bijna altijd wel een oplossing voor dit type problemen. Neem maar eens een kijkje bij de iPhone dokter in Maastricht. Ondanks de naam dat ons bedrijf heeft, kun je bij ons ook terecht voor andere merken en andere apparaten. Naast ervaring met verschillende merken telefoons hebben wij ook de nodige ervaring met laptops en tablets.

Klaar terwijl u wacht

Over het algemeen hebben wij alle benodigde producten in huis voor zowel iPhone als Samsung telefoons. Dit betekend dat wij uw telefoon direct kunnen maken en u in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten staat met een goed werkende telefoon. Tevens kunt u er voor kiezen om mee te kijken als de iPhone dokter uw mobiele apparaat repareert.

Service

Wij staan bekend om onze kennis met betrekking tot iPhones en andere smartphones alsmede andere artikelen. In veel gevallen kunnen wij u helpen en is de oplossing altijd nabij. Wanneer wij u onverhoopt niet kunnen helpen hoeft u uiteraard ook niets te betalen. Wij berekenen namelijk geen onderzoekkosten. Daarnaast zullen wij u een advies geven wat u het beste kunt doen als wij u niet meer verder kunnen helpen met de reparatie van uw toestel. Verder geven wij u ook altijd 3 maanden garantie op onze reparatie.

Aankoop van artikelen

Naast het feit dat de iPhone dokter in Maastricht gespecialiseerd is in het repareren van verschillende toestellen is het bij ons ook mogelijk om producten aan te schaffen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van beltegoed, het afsluiten van een abonnement en het aanschaffen van een telefoonverzekering. Verder kunt u bij ons ook terecht voor originele en officiële accessoires, hoesjes en uiteraard ook voor screen protectors.

Locatie

De iPhone dokter van Maastricht is gesitueerd aan het Cannerplein in Maastricht net buiten het stadscentrum. Het pand sluit goed aan bij het imago dat het bedrijf wil uit stralen en is ruim ingedeeld.

Onderdelen

De onderdelen die wij hebben en gebruiken komen over het algemeen rechtstreeks vanaf de fabriek. Zo kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw telefoon gerepareerd wordt met goede kwaliteit onderdelen.

Verzekering

Wat veel mensen niet weten is dat een telefoon of andere device vaak verzekerd is. In veel gevallen hoef je hier namelijk geen aparte verzekering voor te hebben. Om dit toch zeker te weten is het verstandig om even contact op te nemen met uw verzekeraar, zij kunnen u vaak meer informatie geven met betrekking tot deze vraag.
Wanneer uw smartphone of tablet kapot wordt reparatie namelijk meestal gedekt door de inboedelverzekering. Wanneer iemand anders de schade aan uw telefoon veroorzaakt valt dit onder de aansprakelijkheidsverzekering, en stel dat er iets op reis gebeurt dan kunt u een beroep doen op uw reisverzekering.
Omdat een reparatie in sommige gevallen vrij prijzig kan zijn zorgen wij ervoor dat u een officiële factuur van iPhone dokter Maastricht meekrijgt zodat u de schade eventueel kunt verhalen op uw verzekering, in de meeste gevallen ontvangt u het gehele bedrag van de reparatie van uw verzekeraar.

Scherpe tarieven

iPhone dokter Maastricht staat bekend om haar enorm scherpe tarieven. Zo wordt de batterij van uw iPhone 6 al vervangen voor slechts €49,-. Deze scherpe prijzen zorgen ervoor dat u niet meteen een nieuw toestel hoeft aan te schaffen, maar nog prima een poos door kunt met uw huidige toestel.

Onze kennis

Wij werken, zoals hierboven al vermeld, niet alleen met iPhones maar ook met tal van andere producten. Zo kunt u bij ons terecht voor bijna elk type smartphone. Daarnaast hebben wij ook kennis van tablets van verschillende merken. Ook voor een reparatie of upgrade van uw MacBook of laptop kunt u bij ons terecht. Zo vervangen wij voor u een complete harde schijf of plaatsen wij een nieuw toetsenbord in uw laptop.
Kortom: Bij ons kunt u voor veel verschillende problemen en oplossingen terecht, en wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Afspraak

Het is mogelijk om bij de iPhone dokter een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat u aan de beurt bent wanneer u binnen wandelt. Tevens is het mogelijk om gewoon even binnen te wandelen in het pand en dan wordt u uiteraard ook zo snel mogelijk geholpen.

Garantie na reparatie

Wij garanderen u dat uw apparaten na reparatie weer werken zoals ze zouden moeten werken. Wanneer er zich toch eventuele problemen voordoen kunt u binnen 3 maanden weer terugkomen bij iPhone dokter in Maastricht. Wij zullen dan kosteloos het probleem nogmaals proberen te verhelpen.

Extra informatie

Tevens vindt u op de site van iPhone dokter Maastricht (www.iphonedoktermaastricht.nl) een blog met heel veel extra informatie rondom de verschillende apparaten die gerepareerd worden door ons. Hier vindt u onder andere informatie over nieuwe artikelen maar ook over eventuele complicaties die zich na een reparatie kunnen voordoen.

Zakelijk

Ook voor de zakelijke klant bieden wij verschillende mogelijkheden. In deze snelle wereld waarin het gebruik van mobiele apparaten steeds belangrijker wordt is het namelijk niet fijn om lang te moeten wachten op een reparatie van een toestel. Tevens is er de mogelijkheid voor de zakelijke klant om te kiezen voor reparatie op locatie. Wij komen naar u toe en repareren uw toestel ter plekke.

Summary
Telecom winkel
Service Type
Telecom winkel
Provider Name
iPhone Dokter Maastricht,
Area
Maastricht
Description
In dit artikel leggen wij uit dat onze diensten zijn en hoe u daar gebruik van kunt maken.

Comments are closed.