iphone 5

iPhone-5-schaalDe iPhone 5 is alweer een tijdje op de markt verkrijgbaar, maar nog steeds ongekend populair. Dat is niet voor niets natuurlijk, Apple staat bekend om zijn hoog kwalitatieve producten met tijdloze designs. Een iPhone 5 doet dan ook niets af aan de smartphones van tegenwoordig. Het kan zijn dat uw iPhone 5 kapot is gevallen en het glas is gebroken. In dat geval kunnen wij het scherm van uw iPhone vervangen.

Klik hier voor onze iPhone 5 Reparatie Tarieven

 

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Meer dan 500 onafhankelijke beoordelingen

 Voor de deur parkeren

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

 Meer dan 8000 tevreden klanten

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

 

Bekijk hier de iPhone reparatie tarieven

Kenmerken van de iPhone 
De iPhone heeft een straks design, de smartphone is gemaakt van aluminium en is met zijn 7,6 mm een dunne telefoon. Anno 2015 zijn er maar weinig telefoons die net zo dun zijn met dezelfde high-ends specificaties als de iPhone 5.

De telefoon is voorzien van een Retina-scherm, dit zorgt voor een helder scherm met een oleopatische glas coating dat ook in de zon nog goed leesbaar is. Met de eigen ontworpen A6 processor van Apple is de telefoon snel te noemen en alles werkt lekker soepel. De iOS waar de iPhone op draait is licht in gebruik wat de accuduur van de telefoon bevordert.

Kwetsbaarheid iPhone 5
De iPhone 5 mag dan wel een robuuste, stevige telefoon zijn, echter betekent dat niet dat hij niet kapot kan. Er zijn nog geen telefoons op de markt te vinden die niet te breken zijn.

De iPhone 4 had nog een achterzijde van glas, wat natuurlijk erg breekbaar is, de 5 heeft dat niet meer. Met zijn aluminium achterkant is de telefoon steviger en minder kwetsbaar. Maar het scherm is wel van glas en blijft daarmee erg kwetsbaar.

Een kapot scherm zien we dan ook het meeste terugkomen, dit is ook wat de meeste mensen laten maken. Werken met een kapot scherm kan vaak nog wel, maar het is uitermate vervelend als je teksten en afbeeldingen niet meer goed kan zien. En daarbij ziet je telefoon er natuurlijk een stuk minder mooi uit.

iPhone 5 reparaties
Heb jij nu een kapot scherm? Of zijn er andere dingen die niet meer optimaal werken bij je telefoon, zoals een kapotte home button of kapotte speakers. Dan kun je bij ons terecht voor een iPhone 5 reparatie.

En ook andere problemen met je telefoon kunnen we vaak probleemloos oplossen. We zorgen er voor dat je telefoon er weer als nieuw uitziet en dat je er weer jarenlang plezier van kan hebben. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik hier voor onze iPhone 5 Reparatie Tarieven