Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

iPhone5S

iPhone 5s reparatie MaastrichtiPhone 5S reparatie bij iPhone Dokter Maastricht

Al jarenlang is de iPhone toonaangevend in de wereld van mobiele telefonie. Het gebruiksgemak, het strakke design en de vele technische mogelijkheden maken de Iphone de meest gewilde telefoon van dit moment.

Het kan zijn dat je iPhone 5S een keer kapot valt en het scherm vervangen moet worden. Het kan daarnaast zijn dat de batterij kapot is gegaan en deze vervangen moet worden. Wij voeren verschillende reparaties aan iPhones uit en u kunt daarom bij ons voor van alles terecht. Hieronder kunt u onze tarieven en onze unieke service vinden.

Klik hier voor onze iPhone 5s Reparatie Tarieven

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Voor de deur parkeren

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

Klik hier voor onze iPhone 5s Reparatie Tarieven

Touch ID

Zo maakt de Iphone 5s bijvoorbeeld gebruik van vingerafdruk detectie. Deze technieken zagen we voorheen alleen in films over geheim agenten, maar is met deze nieuwe Iphone werkelijkheid geworden.

Dit zorgt ervoor dat jij ook de enige persoon bent die je telefoon bijvoorbeeld kunt ontgrendelen. De tijd van lijsten met wachtwoorden is voorbij. Optimaal gebruiksgemak staat hierbij centraal. Dat is dan ook het sleutelwoord bij nagenoeg alle mogelijkheden die de Iphone 5s onderscheiden van zijn voorgangers en alle andere hedendaagse modellen op de markt.

Camera

Ook zijn de cameraopties sterk verbeterd ten opzichte van de voorgaande Iphones. Dit heeft niet te maken met het aantal megapixels dat gehanteerd wordt, maar door geoptimaliseerde instellingen.

Gebruik de Iphone voor het maken van de meest scherpe en natuurlijke foto’s. Overal en altijd binnen handbereik. Daarnaast is de gebruikte processor sneller en krachtiger dan bij welke telefoon dan ook. Hierdoor draaien de grootste en meest complexe apps zonder enige moeite op je nieuwe Iphone 5s.

iPhone 5S Reparatie

Ondanks de vergrote duurzaamheid kan het gezien de overload aan technische mogelijkheden mogelijk zijn dat het toestel op termijn gebreken vertoond. Om je telefoon in deze gevallen weer in zijn oude staat te herstellen zul je daarom de hulp van een expert nodig hebben. Uw camera kan kapot gaan, de buttons functioneren niet meer goed of uw iPhone 5s heeft waterschade

Kies in dat geval voor iphone 5s reparatie Maastricht, na de reparatie zal uw telefoon weer functioneren als toen hij uit de fabriek kwam.Kortom: iPhone 5s reparatie Maastricht door iPhone Dokter Maastricht voor al uw herstelwerkzaamheden.

 

 

Klik hier voor ons uitgebreide reparatie overzicht van de iPhone 5s