Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

iPhone 6

iphone 6 reparatie maastrichtDe iPhone 6 is sinds 2014 op de markt. Het is een van de meest verkochte iPhone modellen tot nu toe. Het is een telefoon waar je alles mee kunt doen.  Toch is het mogelijk dat deze kapot kan vallen. Bijvoorbeeld kan het scherm kapot vallen of de batterij kan het begeven.

Wij hebben inmiddels duizenden iPhone 6 toestellen gerepareerd en voor de juiste service te kunnen leveren hebben we de meeste onderdelen op voorraad. Dat betekend dat wij binnen 30 minuten uw telefoon kunnen repareren.

Wij hebben verschillende kwaliteiten schermen, zodat er voor iedereen een juiste keuze gemaakt kan worden qua budget. Daarnaast zijn belangrijke onderdelen zoals camera’s en batterijen altijd origineel.

Klik hier voor onze iPhone 6 reparatie tarieven

Kenmerken

Enkele algemene gegevens: de telefoons zijn beschikbaar met een opslaggeheugen van 16, 64 en 128 GB. Ze wegen respectievelijk 129 en 172 gram. Toestellen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en spacegrijs. Ze beschikken over een Retina HD-display en ze draaien op het nieuwste besturingssysteem iOS 8.

De toestellen zijn een streling voor het oog. Dat fraaie uitzicht wordt vooral bepaald door de afgeronde hoeken. De verbinding tussen de aluminium behuizing achteraan en de glazen voorkant van de nieuwe iPhones is naadloos. Die voorkant bestaat dus nog uit echt glas, dat wel verstevigd is.

Een veelgehoorde opmerking is dat de iPhone met zijn ronde hoeken en platte aluminium achterkant erg glad is, zo glad dat veel gebruikers bang zijn om hun iPhone te laten vallen.

Klik hier voor onze iPhone 6 reparatie tarieven

De camera
De nieuwe camera bevalt uitstekend, met een nog betere lens. Heel leuk (om mee te spelen) is de vertraagd/versneld optie bij het opnemen van eigen filmpjes. Het kan zijn dat de camera kapot kan gaan, in dit geval kunnen wij deze van u repareren. Ook de gezondheidsapp, die door de snelle processor met een co-processor beweging kan registeren maar ook hoogte kan meten, is een erg populaire toepassing. Aantal stappen en traphoogtes worden nu intensief geconsulteerd.

Verkoopaantallen
Niettegenstaande de forse aankoopprijs (adviesprijs vanaf € 699) is de verkoop van de toestellen fenomenaal. De voorbestellingen braken alle records, en in het eerste verkoopweekend werden er wereldwijd in totaal ruim 10 miljoen toestellen verkocht. Das een pak meer dan zijn voorgangers. In Nederland startte de verkoop op 26 september 2014. Uit cijfers blijkt dat de 6 populairder is dan de 6 Plus.

Veel kans dat u dus ook al een nieuwe iPhone 6 of 6 Plus heeft. Heeft u echter een ongevalletje gehad? Frontglas of achterkant gebroken na een val? Home button kapot? Uw iPhone in het water gevallen? U kunt bij ons terecht voor een iphone 6 reparatie.

Klik hier voor onze iPhone 6 reparatie tarieven