Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

Iphone 7 Scherm Reparatie

Je iPhone 7 laten repareren
De iPhone 7 is inmiddels al ruim een jaar op de markt. Hij werd op de markt gebracht in september 2016 als opvolger van de iPhone 6s. De iPhone 7 is niet voor niets nog steeds ongekend populair, aangezien Apple bekend staat om kwalitatieve producten. Geen enkele telefoon is echter onverwoestbaar en iedere telefoon heeft zwakke plekken. Dit hoeft natuurlijk niet het einde van je telefoon te betekenen, want de meeste mankementen zijn gemakkelijk te verhelpen. Hiervoor kun je terecht bij de iPhone dokter Maastricht.

Bekijk hier voor onze iPhone 7 Reparatie Tarieven

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Voor de deur parkeren

 Originele onderdelen

 Betrouwbaar

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

 

Onze unieke klaar terwijl je wacht Service!
De meeste reparaties kunnen simpel en snel uitgevoerd worden. De iPhone dokter Maastricht heeft vrijwel alles op voorraad, wat als resultaat heeft dat je telefoon gemaakt kan worden terwijl je wacht. Daardoor kun je direct daarna je telefoon weer als nieuw mee naar huis nemen en zit je geen dag zonder. Denk hierbij aan reparaties aan het scherm of aan de achterzijde van je telefoon. Maar ook reparaties aan knoppen, zoals de power button of de home button worden uitgevoerd terwijl je wacht. Ook kunnen er snel reparaties aan de batterij worden uitgevoerd, of kan er een goedkoop vochtschade onderzoek worden gedaan. Als je nog vragen hebt over de mogelijkheden, of als je contact wilt opnemen omtrent een reparatie van je telefoon kun je altijd even contact opnemen. Dit is geheel vrijblijvend en de iPhone dokter geeft je graag extra informatie over de mogelijkheden en aanbiedingen.

Over de iPhone 7

Kenmerken van de iPhone 7
Het beeldscherm van de iPhone 7 is, net zoals die van de iPhone 6s, 4,7 inch groot. Beide telefoons hebben ook een retina-scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels. De iPhone 7 gebruikt een A10 fusion processor met M10 en deze kan overweg met 4G-snelheden tot 450 Mbps. Het interne opslaggeheugen van de iPhone 7 bedraagt 32 GB, hoewel je ook modellen kunt kopen die 128 GB of 256 GB opslagruimte hebben. Het werkgeheugen bedraagt 2 GB. Standaard draait de iPhone 7 op iOS 10 als besturingssysteem. Verder komt de telefoon met een 12 megapixelcamera met een diafragma van f/1.8. Daarbij heeft de telefoon optische beeldstabilisatie, waardoor de kans op bewogen foto’s kleiner wordt. Ook heeft hij een ledflitser die de foto’s gemaakt in het donker moet verbeteren. Tot slot heeft de telefoon een niet-verwijderbare accu van 1960 mAh.

Kwetsbaarheid van de iPhone 7
Hoewel de iPhone 7 op bijna alle gebieden verbeteringen biedt ten opzichte van zijn voorganger de iPhone 6s, kent ook deze telefoon natuurlijk zijn zwakke plekken. Hoe geavanceerd de huidige telefoons ook zijn, het beeldscherm blijft altijd gevoelig. Vooral de nieuwste generatie iPhones is door de verbeterde technieken juist kwetsbaarder in het scherm, omdat het van dun glas wordt gemaakt. Dit bevordert de gebruiksvriendelijkheid, omdat het touchscreen in dit geval beter werkt. Ook ligt de telefoon beter in de hand doordat de telefoons dunner worden; het glas van het scherm wordt daardoor ook dunner. Het vergroot echter natuurlijk de kans op barsten. Het zal iedereen wel eens overkomen zijn; je denkt je telefoon stevig vast te hebben, maar ineens glijdt hij toch uit je handen, op de grond. De kans is groot dat je een kras in je scherm hebt. Gelukkig kun je dit voorkomen met beschermende hoesjes, of door een screenprotector aan te schaffen. Heb je dit niet gedaan, dan kun je je scherm eenvoudig laten repareren, bijvoorbeeld bij de iPhone dokter Maastricht.

De reparatie van je iPhone 7
Is je scherm kapot gegaan? Of zijn er andere dingen mis met je iPhone 7? Daarvoor kan je bij de iPhone dokter Maastricht terecht. Alle soorten problemen met je iPhone worden hier snel en gemakkelijk voor je opgelost. Denk hierbij aan een kapot scherm, maar ook aan een niet meer functionerende home-button of een kapotte camera. De home-button van de iPhone 7 is veranderd van een fysieke knop naar een touch-button. Wanneer je batterij snel leeg loopt dan kunnen wij uw Batterij vervangen door een nieuwe. Het repareren van je telefoon is een stuk goedkoper en duurzamer dan een nieuwe telefoon te kopen. Door middel van een reparatie zorg je ervoor dat je weer jaren plezier kan hebben van je telefoon en maak je de aankoop zijn geld waard.

 

Klik hier voor onze iPhone 7 Reparatie Tarieven