Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

iphone 8

 Je iPhone 8 laten repareren
De iPhone 8 is een nieuw toestel dat door Apple op de markt is gebracht in september 2017. Het is hiermee, samen met de iPhone X en de iPhone 8 Plus, de directe opvolger van de iPhone 7. De iPhone 8 kent veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger.

Deze zullen in de volgende alinea worden toegelicht. Ook de nieuwste technologie kan echter kapot gaan. Je kunt een barst in je scherm krijgen nadat je hem laat vallen of je hebt een knopje dat niet goed functioneert. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en je wil graag dat je nieuwe telefoon ook nieuw blijft ogen. Hiervoor kun je terecht bij een iPhone reparateur, zoals de iPhone Dokter Maastricht.

Bekijk hier onze reparatie tarieven.

Waarom kiest u voor iPhone Dokter Maastricht?

 Uw iPhone binnen 30 minuten direct gemaakt!

 Al 5 jaar dé iPhone specialist

 Klantenvertellen.nl beoordeling: 9.2

 Voor de deur parkeren

 Origineel is bij ons origineel

 Betrouwbaar

Meerdere reparaties aan 1 toestel? Door onze combinatiekorting kan uw besparing oplopen tot 50%

 

Kenmerken van de iPhone 8
De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7. Daarom is het natuurlijk goed om te weten wat nou de belangrijkste veranderingen zijn tussen de twee telefoonmodellen. Er zijn flink wat verbeteringen tussen de twee modellen, maar dat is aan het design niet te merken. De meeste veranderingen hebben binnenin het toestel plaatsgevonden. Het enige duidelijke verschil aan design is dat de iPhone 8 een glazen plaat als achterkant heeft. Dit is geen puur decoratieve keus, maar heeft als functie dat je de telefoon draadloos kunt opladen.

De iPhone 8 is hiermee de eerste telefoon van Apple die je zonder adapter kunt opladen. Ook heb je qua kleuren wat minder keuze bij de iPhone 8 dan je bij de iPhone 7 had. Het scherm is verder net zo groot; bij beide modellen bedraagt dit 4,7 inch. Ook hebben beide modellen een retina-scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels. De iPhone 8 heeft opnieuw een 12-megapixelcamera met toevoeging van optische beeldstabilisatie. Dit zorgt ervoor dat de kans op bewogen foto’s kleiner wordt. Ook de iPhone 8 heeft hierbij een ledflitser om donkere foto’s meer kwalitatief te maken.

Apple zegt echter wel dat de camera van de iPhone 8 een grotere en snellere beeldsensor heeft. De verbeteringen zorgen ervoor dat foto’s sneller worden vastgelegd en dat de camera minder energie van de accu vraagt. Qua processor is de A10 fusion processor geüpgraded naar een A11 chip. Hierdoor functioneert de iPhone sneller en kun je efficiënter werken.

Kwetsbaarheid van de iPhone 8
Door een door Apple gepatenteerde afwerking van de iPhone 8 zou deze krasbestendig moeten zijn. Dit wordt bewerkstelligd door een doorzichtige afwerking te combineren met een licht weerkaatsende laag. Het resultaat moet ervoor zorgen dat het toestel met een kwetsbaar materiaal afgewerkt kan worden zodat het toestel bestand is tegen krassen.

Dit is natuurlijk een revolutie op dit gebied, maar neemt niet weg dat een telefoon alsnog uit je handen kan vallen. Algehele slijtage zal minder snel een probleem zijn, maar als je je telefoon op straat laat vallen is een barst natuurlijk snel het resultaat. Daarvoor kun je natuurlijk een nieuw hoesje kopen om dit te voorkomen. Denk hierbij aan book case hoesjes die ook de voorkant beschermen, of bijvoorbeeld een portemonnee variant.

Ook kun je een screenprotector voor je iPhone 8 aanschaffen om je scherm te beschermen. Los van je scherm kunnen bepaalde functies van het touchscreen bijvoorbeeld minder vlot gaan functioneren. Dit kan erg vervelend zijn en tot frustraties leiden. Voor al dit soort klachten kun je je telefoon gelukkig laten repareren bij de iPhone Dokter Maastricht.

Bekijk hier onze reparatie tarieven.

Laat je iPhone 8 repareren bij iPhone Dokter Maastricht
Je wilt natuurlijk dat je nieuwe iPhone 8 zo lang mogelijk zo soepel mogelijk blijft functioneren. Ook wil je dat hij er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien. Hierom is het verstandig om schade aan het scherm of aan andere elementen direct te laten repareren.

IPhone Dokter Maastricht is expert in snelle en goede reparaties. Reparaties aan je scherm, glas, aan knoppen zoals de power button of je home button, maar ook reparaties aan de accu worden uitgevoerd en afgerond terwijl je wacht. Dit is haalbaar omdat hiervoor alle benodigdheden op voorraad zijn. Meestal kunnen wij uw glas vervangen binnen 30 minuten.

Geniet van een kopje koffie terwijl je je goedkope reparatie laat uitvoeren. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je geen leentoestel nodig hebt, of überhaupt zonder telefoon zit. Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact op met de iPhone Dokter Maastricht voor aanvullende informatie.