Is mijn Iphone verzekerd?

Als u Iphone schade oploopt, kan het een dure reparatie worden. In dit artikel meer informatie over hoe u uw Iphone kunt verzekeren en wat precies onder welke verzekering valt.

Er zijn twee soorten verzekeringen voor uw Iphone: 1. Toestelverzekering 2. reis / inboedel verzekering Een toestel verzekering schaft u aan bij de aanschaf van uw nieuwe gsm. De verzekering van uw gsm kan soms erg prijzig zijn, de maandelijkse premie kan oplopen tot meer dan tien euro per maand. Het is een afweging die u moet maken of u het waard vind om dit bedrag te betalen voor een risico. Bij een duurdere gsm zoals de Iphone 5 is het wel aan te raden om een verzekering te nemen in verband met reparaties die oplopen tot driehonderd euro. Uw Iphone is meestal ook verzekerd onder uw inboedel en reis verzekering.

Het kan zijn dat door het toedoen van een familielied of vriend uw toestel schade oploopt. In dit geval is uw Iphone verzekerd onder de WA verzekering van degene die de schade heeft toegebracht. Gebeurd er op reis iets met uw Iphone dan kunt u de schade verhalen op de reisverzekering. U krijgt van ons een officiële factuur die u kunt overleggen aan de verzekering. Deze factuur is noodzakelijk ter controle van de verzekering. Wilt u zeker weten of u verzekerd bent, neem dan contact met uw verzekeringsmaatschappij voor de polisvoorwaarden.

Comments are closed.