De Nokia Lumia 930 is uit!

Artikel over de Nokia Lumia 930
De Nokia Lumia 930 onderscheidt zich met de 20 megapixel camera waar zeer scherpe foto’s mee worden genomen. De smartphone heeft een mooi formaat en ligt lekker in de hand. Daarnaast beschikt de Nokia Lumia 930 over Windows 8.1. Zoals u misschien al op uw laptop ervaart, maakt Windows 8.1 gebruik van Live Tiles die u op de hoogte houden van wat er afspeelt op sociale netwerksites en in het nieuws. De achtergronden zijn aan te passen naar uw eigen smaak.

Het is een sterke telefoon, echter wanneer hij kapot is gegaan, kunt u bij ons terecht voor een Nokia Lumia 930 reparatie. Door onze Nokia Lumia 930 reparatie hoeft u uw telefoon niet lang te missen en kunt u er snel weer mee aan de slag.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

Features van de Nokia Lumia 930
De Nokia Lumia 930 beschikt niet alleen over een 20 megapixel camera, maar heeft ook vier directionale microfoons met surround-sound waardoor u optimale video’s kunt maken. De video’s zullen hierdoor levensecht lijken. De foto’s en video’s zijn eenvoudig op Facebook en Instagram te plaatsen, waardoor u uw creaties met de hele wereld kunt delen.Met een breedte van 71 mm, dikte van 9,8 mm en lengte van 137 mm is het formaat van het toestel erg fijn in gebruik. De telefoon past goed in uw zak en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De Nokia Lumia 390 heeft een krachtige 2,2 GHz Snapdragon 800-processor en een 5” Full HD-scherm, dat zeer goed leesbaar is in de zon. De accu van de telefoon gaat lang mee, u heeft ongeveer 18 uur maximale 3G-spreektijd en 75 uur maximale muziekafspeeltijd. Met de Nokia Lumia 930 hoeft u zich nooit te vervelen.Klik hier voor onze Reparatie tarieven
Laat uw Nokia Lumia 930 bij ons repareren
Telefoons zijn tegenwoordig erg belangrijk, ze worden niet alleen meer voor het contacteren van mensen gebruikt, maar ook bijvoorbeeld voor het bijhouden van afspraken. Wanneer een telefoon kapot gaat, kan dat veel complicaties met zich meebrengen. Wij zorgen er daarom voor dat u uw telefoon niet lang hoeft te missen tijdens een reparatiebeurt. Wij bieden een Nokia Lumia 930 reparatie aan met een uitstekende service. Het is niet langer meer nodig om een nieuwe telefoon aan te schaffen, wij zullen zorgen voor uw Nokia Lumia 930 reparatie.

+Alain A

Comments are closed.