Samsung Galaxy Alpha

Vol verwachting werd er uitgekeken naar de nieuwe Samsung Galaxy Alpha. Dit toestel is op dit moment de enige echte concurrent voor de iPhone 6 volgens kenners. Niet voor niets, want het is een prachtige smartphone. De metalen rand om de behuizing geeft het toestel stevigheid, maar ook een echte design uitstraling. Het beeldscherm is 15 procent kleiner dan dat van de Galaxy S5, waarmee de Galaxy Alpha een stukje compacter is. Maten De precieze maten zijn 132 bij 66 mm en het scherm is 4,7 inch. De Galaxy Alpha is met zijn 6,7 mm een heel dunne smartphone, waardoor hij bijna fragiel oogt. Het toestel weegt maar 115 gram. De achterkant is afneembaar, waardoor de accu uitgenomen en vervangen kan worden.

Wilt u dat niet zelf doen, dan kan het team van Galaxy Alpha herstelling Maastricht u helpen. Capaciteit De Galaxy Alpha krijgt heeft 32 GB opslagruimte, maar je hebt niet zelf de mogelijkheid via een micro SD kaart ruimte toe te voegen, iets dat zijn voorganger de Galaxy S5 wel had. Voor normaal gebruik moet 32 GB wel voldoende zijn. In de toekomst komt er mogelijk een 64 GB versie, maar het is nog niet duidelijk wanneer die uitgebracht gaat worden. Camera De camera van de Galaxy Alpha heeft 12 megapixels, voldoende om fraaie foto’s mee te maken.

Videocapaciteit is 4k UHD. Voorop zit een extra camera waarmee je snel een selfie kan maken. Ook de Galaxy Alpha heeft de bekende vingeafdrukscanner, zodat je geen tijd verliest bij het ontgrendelen van je telefoon. Besturing De Galaxy Alpha heeft als processor de nieuwe exynos 5430 octacore processor, die een prima prestatie levert zowel op het gebied van snelheid als energiezuinigheid.

De Android versie bij release is Android versie 4.4.4. De nieuwste processor hoopte te compenseren voor de verminderde capaciteit van de accu (1860 mAh ) ten opzichte van de Galaxy S5. Galaxy Alpha herstelling Maastricht Ons team kan u op deskundige wijze helpen bij de aanschaf van uw nieuwe Galaxy Alpha. We kunnen met u doornemen hoe het toestel werkt en welke applicaties u het best kunt gebruiken.

Mocht u toestel na intensief gebruik schade oplopen: ook voor reparaties van bijvoorbeeld het beeldscherm kunt u bij ons terecht. Bij waterschade kunt u ook langskomen, waarbij we echter niet kunnen garanderen dat het toestel ook compleet herstelt. Neemt u bij vragen gerust contact op met ons team.

Bekijk hier onze Samsung Reparatie Tarieven

Comments are closed.