Samsung Galaxy S4 Mini herstelling Lanaken

Toen in Nederland in de jaren 1995, 1996 de mobiele telefoon werd geïntroduceerd waren dat zware GSM´s met een beperkt bereik en uiteraard was er geen sprake van allerlei extra diensten zoals sms, apps of internet. Nu, eigenlijk dus pas 18 jaar later, is een GSM super licht, wordt hij steeds kleiner en kan men de hele wereld er mee bereiken. Kijk maar eens naar de Samsung Galaxy s4Mini.

Bekijk hier onze Samsung Reparatie Tarieven

De Samsung Galaxy s4Mini

Super lichtgewicht, een haarscherpe 16M kleuren beeldkwaliteit en gemaakt van hoogwaardige TPU siliconen waardoor het toestel in principe krasvrij kan blijven. Een iPhone van hoge kwaliteit, met dien verstande dat hij een forse concurrent voor zijn eigen broertjes zal worden. Hij is namelijk goedkoper. Daardoor natuurlijk ook voor een nieuw marktsegment makkelijker te bereiken. Met een grootte 125 bij 61 mm, een schermgrootte van 4,3 inch en een gewicht van net iets meer dan een ons is het toestel makkelijk mee te nemen.

Een ding blijft echter, ondanks alle positieve punten, zoals bij alle mobieltjes een wat zwakker punt. Valt hij ongelukkig of vaker, dan zal op den duur het scherm stuk gaan. Wat je vaak ziet is dat mensen dan maar een nieuwe kopen, waar de Samsung Galaxy s4 reparatie heel goed mogelijk is.

Prima prestaties

De Samsung Galaxy s4Mini kan bogen op uitstekende prestaties, zoals het maken van mooie foto´s met de 8 Megapixels camera met een resolutie van 1080 pixels. Het werkgeheugen is 2 GB Ram en de kloksnelheid 1,7 Ghz. Hij biedt een enorme interne opslagruimte van 8 GB. Hij is geschikt voor zowel het G3 als ook het G4 netwerk. Je hebt toegang tot zo´n 700.000 apps en je kunt zonder problemen meerdere apps tegelijk openen. Ondanks zijn grootte of misschien beter kleinte biedt hij een stand by tijd van 12, 5 dag en kan men er 12 uur gesprekstijd uithalen. Uiteraard biedt de s4Mini Bluetooth en Wifi, maar ook A2DP.

Het kan van pas komen om bij de aankoop van de Samsung Galaxy s4Mini te weten dat mocht hij onverhoopt beschadigd raken er niet meteen sprake hoeft te zijn van een nieuwe kopen. Dankzij de Samsung Galaxy s4 mini herstelling Lanaken kan mogelijk het probleem simpeler en vooral goedkoper worden opgelost. herstelling duurt normaliter een paar dagen. Je kunt vooraf een offerte vragen, zodat je zicht hebt op de eventuele kosten. Wel zo makkelijk.

Voor onze reparatie tarieven voor uw samsung kunt u hier klikken

Bekijk hier onze Samsung Reparatie Tarieven

+Alain A

Comments are closed.