De Samsung Galaxy S7

galaxy s7Probleem met jouw Samsung Galaxy S7? Wij regelen het voor jou!

Een ongelukje is helaas snel gebeurd… Je laat jouw Samsung Galaxy S7 smartphone vallen terwijl je in volle haast vertrekt en krak, daar barst jouw scherm! Of je probeert te multitasken door te bellen tijdens de afwas en daar valt jouw Galaxy S7 in het warme afwaswater… Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zorgen voor jouw Samsung Galaxy S7 reparatie in Maastricht!

Klik hier voor onze reparatie tarieven.

Een klein barstje wordt snel een grotere barst, dus blijf je er best niet te lang mee wachten. Hoe sneller je jouw scherm laat repareren, hoe minder je de kans loopt op andere problemen. Tevens is de backcover van de Galaxy s7 van glas gemaakt.

Het is mogelijk dat deze kapot valt, voor een Samsung Galaxy s7 backcover reparatie, kunt u ook bij ons terecht. valt Vochtschade kan bijvoorbeeld snel langs de barst de binnenkant van jouw smartphone beschadigen.

Is jouw scherm gebroken, is jouw batterij kapot of functioneert jouw smartphone niet zoals het hoort? Weet dan dat je bij ons terecht kunt voor jouw Samsung galaxy S7 reparatie Maastricht!

De S7 is het nieuwe paradepaardje van de Samsung Galaxy smartphone familie. Je kan toch moeilijk met zo’n mooi maar beschadigd toestel rondlopen? Als smartphone reparatie specialisten, repareren wij ook jouw Galaxy S7 indien nodig. Kom gerust langs, wij informeren en helpen jou graag verder en zorgen voor een snelle, kwalitatieve service.

 

Nog geen Samsung Galaxy S7? Ontdek hier de belangrijkste features in een notendop:

  • Prachtig 5.1″ Quad HD scherm. Kies ook zelf wat je wil zien wanneer jouw scherm uit staat: uur, datum en/of agenda.
  • Dual Pixel 12MP camera (5MP voorkant) met revolutionaire focus, motion panorama en motion photo
  • UHD 4K video’s
  • Krachtige processor met 4GB RAM geheugen (uitbreidbaar tot 200MB via Micro SD). Zelfs écht gamen wordt mogelijk!
  • Batterij van 3.000 mAh, supersnel opladen in 90min.
  • 4G, USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, NFC

De Galaxy S7 is verder ook stof- en waterbestendig en geniet van de beschermingsklasse IP68. Dit betekent dat jouw smartphone tot een half uur lang in 1,5m water kan ondergedompeld worden, zonder schade. Je denkt misschien zo minder kans te lopen op beschadiging, maar zoals eerder gezegd: een ongeluk is snel gebeurd! Laat je jouw smartphone per ongeluk te diep, te lang of in iets anders dan puur water vallen, kan het jammer genoeg zijn dat er wel schade is.

Merk je dat jouw Galaxy S7 niet meer functioneert zoals het hoort? Denk aan ons, wij zorgen voor jouw Samsung galaxy S7 reparatie in Maastricht!

Klik hier voor onze reparatie tarieven.