Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

Wat kunnen we van Apple komend jaar verwachten (geruchten)

Wat kunnen we van Apple komend jaar verwachten? Vele miljoenen mensen over de hele wereld wachten ongeduldig op nieuws over de volgende iPhone en iPad. Hoewel een officiële aankondiging van Apple altijd lang op zich laat wachten, zijn er natuurlijk altijd de nodige geruchten omtrent de iPad 5 en de iPhone 6. Want dat Apple hier in alle stilte druk mee bezig is, daar kan geen enkele twijfel over bestaan. Eind 2012 bracht Apple alweer de vierde generatie iPad uit.

Daarnaast werd de iPad Mini gelanceerd, een kleinere versie van de iPad die de concurrentie aan moest gaan met de compactere tablets van onder andere Samsung en Sony. Volgens de laatste geruchten werkt Apple achter de schermen inmiddels aan een opvolger, de iPad Mini 2. Deze nieuwe kleine tablet zou over onder andere over een verbeterd Retina-display moeten gaan beschikken. Dat zou een flinke verbetering zijn in vergelijking met het huidige TFT-display van de eerste iPad Mini.

Natuurlijk wordt ondertussen ook gewerkt aan de volgende generatie ‘volwaardige’ iPads. Volgens geruchten zou de iPad 5 dunner en smaller moeten gaan worden, zodat het design van het apparaat meer op dat van de iPad Mini gaat lijken. Daarnaast zou de accuduur van de iPad 5 worden verbeterd. De verwachting is dat de iPad 5 rond september 2013 in de winkels zal komen te liggen. Voor de iPad Mini 2 geldt dat het nog maar de vraag is of deze dit jaar zal verschijnen. Volgens geruchten zou Apple de iPad 5 niet in de weg willen zitten.

Ook zijn er geluiden te horen dat leveranciers moeite hebben om aan de verwachte vraag te kunnen voldoen. Een gerucht waar weinig twijfel over bestaat is dat Apple binnenkort de iPhone 5S uit zal gaan brengen. Net als bij de iPhone 4S wordt verwacht dat deze iPhone veel op het originele model zal lijken, met enkel wat kleine wijzigingen aan de binnenkant. Voor echte innovaties wordt daarom met name gekeken naar de iPhone 6. Dit zou een volledig nieuwe smartphone moeten gaan worden, met onder andere een nieuw design en gewijzigde afmetingen.

Natuurlijk wordt van de volgende iPhone verwacht dat deze weer dunner en lichter is, maar volgens geruchten zou de iPhone 6 ook qua afmetingen wat groter gaan worden. Natuurlijk gaat dat gepaard met de nodige interne wijzigingen, waardoor de iPhone 6 een flinke upgrade krijgt ten opzichte van zijn voorganger. Wanneer beide modellen moeten gaan verschijnen is nog onduidelijk, maar een lancering later in 2013 lijkt vrij waarschijnlijk. Tot het zover is biedt een iPhone reparatie of iPad reparatie van oudere modellen een prima oplossing om de tijd mee door te komen.

Klik hier voor onze Reparatie tarieven

Comments are closed.